CRASH Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 no ludziska przyszedl czas na ostateczne decyzje - do konca przyszlego tygodnia trzeba wplacic zaliczke :cool: organizator zmienil sklad mieszanki przednich opon na soft , tyl pozostaje medium :buttrock:dokładnie , wszyscy zgłoszeni już dostali informacje , na pierwszych darmowych treningach bedzie nawet spotkanie integracyjne z cateringiem !!! coraz lepiej , myśle że do czasu rozpoczecia rundy jeszcze jakieś gratisy wpadną. To jak Bodzyn zostajesz przy GSXR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 no ludziska przyszedl czas na ostateczne decyzje - do konca przyszlego tygodnia trzeba wplacic zaliczke :banghead:organizator zmienil sklad mieszanki przednich opon na soft , tyl pozostaje medium :cool:ale skad info?ja ciagle nie wiem jaki pakiet biore (walka o sponsora) i jaka pojemnosc :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 info dostali wszyscy ktorzy zapisali sie u Grandysow, Emilku szykuj do 10 lutego 1000pln :buttrock:Crash chyba tak, napisalem do Pawelca jak mi nie odpisze , to przegra na stracie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja zapisałem się i info nie dotarło do mnie, tak więc nie wszyscy otrzymali zawiadomienia co do terminu płatności. Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ale skad info?ja ciagle nie wiem jaki pakiet biore (walka o sponsora) i jaka pojemnosc :evil:no co Ty Emil , masz taką piekną bestie :) myślałem że w litrach ładujesz , Budzyń ja bym się tam nie zastanawiał Yamaha to bardzo dobre moto ale Suzuki i Kawa to są dopiero bestie , Emil coś Ci na ten temat może powiedzieć , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 no co Ty Emil , masz taką piekną bestie :biggrin: myślałem że w litrach ładujesz ,chcialem 600 od poczatku, ale chyba ze sponsora beda nici, wiec 4a sobie raczej daruje (chyba ze mi do konca na musk padnie :) ) - szukam czegos; litr to za duzy raczej do nauki i szkoda mi mojego narazac, tym bardziej ze AC zaplacilem fortune - no i nigdy na 600 nie jezdzilem na powaznie poza jakimis drobnym przelotami (moj pierwszy "prawdziwy motocykl" mial 750) - bedzie ksiakas nowosc :icon_mrgreen: Budzyń ja bym się tam nie zastanawiał Yamaha to bardzo dobre moto ale Suzuki i Kawa to są dopiero bestie , Emil coś Ci na ten temat może powiedzieć , pozdrawiamcos w tym jest, no i poprzednio w sumie bylem w "zielonych" i tez mi sie bardzo podobala maszynka - gixer przebija konkurencje jesli chodzi o przyjemnosc z jazdy (mowie o wielkiej czworce bo włoszczyzną i itd jeszcze nie latalem wiec w tej kwestii sie nie wypowiem) a z tego co czytam opinii o 1000K7 to podejrzewam, ze w tym momencie przebija wszystko pod kazdym wzgledem, moze R1'07 bedzie mogla dotrzymac kroku, ale raczej z tylu poza tym zeby post byl chociaz troche na temat: ja tez sie zapisalem juz dosc dawno i do mnie zadne info nie dotarlo (chyba ze w tym wczorajszym "biuletynie informacyjnym" co mi sie na filtrze spamowym skasowal, ale z tego co pobieznie przegladalem kosz to tam nic nowego nie bylo tylko to co wiadomo plus jakies marketingowe smuty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Emil dokładnie tak rozsyłali , pierwszy był biuletyn a drógi komunikat nr.1 i w nim były zawarte istotne wiadomości dla zainteresowanych tematem:Suzuki GSX-R Cup Komunikat 1/2007 Drodzy koledzy i koleżanki, czytacie pierwszy oficjalny Komunikat Suzuki GSX-R Cup. Adresatami tego typu komunikatów będą zawodnicy startujący w Pucharze, oraz osoby związane z jego organizacją. W związku z dużym zainteresowaniem Suzuki GSX-R Cup, oraz stale napływającymi nowymi zgłoszeniami, zwracamy się z prośbą o wpłatę zaliczki ( gwarantującej miejsce w Pucharze ) w wysokości 1000,- zł na konto Firmy GRANDys duo, ul.Sarmacka 17, 93-320 Łódź, Bank Pekao SA V/O Łódź, konto nr 22 1240 1545 1111 0000 1166 9319, w terminie do 09/02/2007. Powyższa decyzja spowodowana jest wstępną weryfikacją zgłoszeń uczestników, a tym samym ma zapobiec ewentualnym odmowom nowych zgłoszeń z powodu braku miejsc. . W ubiegłym tygodniu, dzięki Suzuki Motor Poland, udało nam się obniżyć ceny Pakietów 4a i 4b o 1100,- zł, oraz dołożyć do pakietu 3 rękawice skórzane z carbonowymi protektorami, japońskiej firmy RS-Taichi. W tym tygodniu zostanie ogłoszona częściowa lista dodatkowych ( nieobowiązkowych) akcesoriów w preferencyjnych cenach. Trwają także prace końcowe nad regulaminami: technicznym i ramowym, które powinny być gotowe w przyszłym tygodniu. Jak Wam już wiadomo oficjalna prezentacja motocykla i jego malowania odbędzie się podczas targów Motor Bike Show ( 23-25/02/2007) w Warszawie. W czasie trwania targów będzie można przymierzyć kask, oraz rękawice celem weryfikacji odpowiedniego rozmiaru i wyboru koloru. Na prośbę wielu z was, postanowiliśmy zamienić twardość mieszanki przednich opon Dunlop z Medium (średnie) - na Soft (miękkie). Opony tylne pozostają bez zmian, czyli Medium (średnie). Osoby, które wpłacą zaliczkę, będą umieszczane na oficjalnej liście startowej znajdującej się na www.gsxr-cup.eu . W związku z powyższym, proszę o przesyłanie zdjęć portretowych ( mailem)! pozdrawiam Jacek Grandys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 panowie mnie osobiscie wali, czy bede jezdzil R1 czy Gixerem oba motocykle sa zajebiste , a przy naszych umiejetnosciach nie jestesmy stwierdzic faktu , ktory lepszy :icon_razz: (przewazy lepsza ofeta i ktora noga wstane) - najbardziej to sie wkurwie, jak beda gorsze od RSV hehewszystko sie wyjasni do konca przyszlego tygodnia musze sobie fotke zeskanowac - ciekawe czy chca cala sylwetke czy tylko czache :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 http://img392.imageshack.us/my.php?image=w...gixercuppl1.jpg No co... chory jestem i nudzę się, nie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 TUTAJ jest ciekawy ;) plan finansowy kolesia z WSM Racing Team, który w tym roku będzie startował w GSX-R Cup :crossy:Sporządzam papierologię dla potencjalnego sponsora, analizuję powyższą kalkulację i coś mi nie pasuje.Zawodnik (GSX-R CUP) pojedzie w 8 rundach pucharu (jest ich 6), zużywając 24 kpl opon + deszczowe (celem wyrównania szans regulamin ma dopuścić max. 12 kompletów). Źródło: http://www.gsxr-cup.eu/info.html Wiem wiem, czepiam się szczegółów :biggrin: Odnośnie zaliczki dla organizatora, wpłacę ją niezwłocznie po utworzeniu i udostępnieniu regulaminu pucharu :banghead: Pzdr#155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 ej, Bandzior! z numerem #155 to bedziesz musial sie na razie pozegnac:)wybieraj od 51 do 100 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Bandzior 12 kompletow bedzie po 1000 a reszta juz nie - wydaje mi sie ze opon mozesz miec dowolna ilosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 ej, Bandzior! z numerem #155 to bedziesz musial sie na razie pozegnac:)wybieraj od 51 do 100 :notworthy:Już zatwierdzony :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Odnośnie zaliczki dla organizatora, wpłacę ją niezwłocznie po utworzeniu i udostępnieniu regulaminu pucharu :notworthy: A coś wiadomo kiedy to może nastąpić :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) A coś wiadomo kiedy to może nastąpić :icon_rolleyes:Wg informacji przesłanej przez Grandysów (mail "Komunikat 1/2007" z dnia 30.01, godz. 23:55), prace końcowe nad regulaminami technicznym i ramowym powinny zakończyć się w przyszłym tygodniu. Edytowane 2 Lutego 2007 przez Bandzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi