Skocz do zawartości

GIXER CUP 2007

Bandzior
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no ludziska przyszedl czas na ostateczne decyzje - do konca przyszlego tygodnia trzeba wplacic zaliczke :cool:

organizator zmienil sklad mieszanki przednich opon na soft , tyl pozostaje medium :buttrock:

dokładnie , wszyscy zgłoszeni już dostali informacje , na pierwszych darmowych treningach bedzie nawet spotkanie integracyjne z cateringiem !!! coraz lepiej , myśle że do czasu rozpoczecia rundy jeszcze jakieś gratisy wpadną. To jak Bodzyn zostajesz przy GSXR ?

no ludziska przyszedl czas na ostateczne decyzje - do konca przyszlego tygodnia trzeba wplacic zaliczke :banghead:

organizator zmienil sklad mieszanki przednich opon na soft , tyl pozostaje medium :cool:

ale skad info?

ja ciagle nie wiem jaki pakiet biore (walka o sponsora) i jaka pojemnosc :buttrock:

ale skad info?

ja ciagle nie wiem jaki pakiet biore (walka o sponsora) i jaka pojemnosc :evil:

no co Ty Emil , masz taką piekną bestie :) myślałem że w litrach ładujesz , Budzyń ja bym się tam nie zastanawiał Yamaha to bardzo dobre moto ale Suzuki i Kawa to są dopiero bestie , Emil coś Ci na ten temat może powiedzieć , pozdrawiam

no co Ty Emil , masz taką piekną bestie :biggrin: myślałem że w litrach ładujesz ,

chcialem 600 od poczatku, ale chyba ze sponsora beda nici, wiec 4a sobie raczej daruje (chyba ze mi do konca na musk padnie :) ) - szukam czegos; litr to za duzy raczej do nauki i szkoda mi mojego narazac, tym bardziej ze AC zaplacilem fortune - no i nigdy na 600 nie jezdzilem na powaznie poza jakimis drobnym przelotami (moj pierwszy "prawdziwy motocykl" mial 750) - bedzie ksiakas nowosc :icon_mrgreen:

Budzyń ja bym się tam nie zastanawiał Yamaha to bardzo dobre moto ale Suzuki i Kawa to są dopiero bestie , Emil coś Ci na ten temat może powiedzieć , pozdrawiam

cos w tym jest, no i poprzednio w sumie bylem w "zielonych" i tez mi sie bardzo podobala maszynka - gixer przebija konkurencje jesli chodzi o przyjemnosc z jazdy (mowie o wielkiej czworce bo włoszczyzną i itd jeszcze nie latalem wiec w tej kwestii sie nie wypowiem)

a z tego co czytam opinii o 1000K7 to podejrzewam, ze w tym momencie przebija wszystko pod kazdym wzgledem, moze R1'07 bedzie mogla dotrzymac kroku, ale raczej z tylu

poza tym zeby post byl chociaz troche na temat: ja tez sie zapisalem juz dosc dawno i do mnie zadne info nie dotarlo (chyba ze w tym wczorajszym "biuletynie informacyjnym" co mi sie na filtrze spamowym skasowal, ale z tego co pobieznie przegladalem kosz to tam nic nowego nie bylo tylko to co wiadomo plus jakies marketingowe smuty)

Emil dokładnie tak rozsyłali , pierwszy był biuletyn a drógi komunikat nr.1 i w nim były zawarte istotne wiadomości dla zainteresowanych tematem:

Suzuki GSX-R Cup Komunikat 1/2007

Drodzy koledzy i koleżanki, czytacie pierwszy oficjalny Komunikat Suzuki GSX-R Cup. Adresatami tego typu komunikatów będą zawodnicy startujący w Pucharze, oraz osoby związane z jego organizacją.

W związku z dużym zainteresowaniem Suzuki GSX-R Cup, oraz stale napływającymi nowymi zgłoszeniami, zwracamy się z prośbą o wpłatę zaliczki ( gwarantującej miejsce w Pucharze ) w wysokości 1000,- zł na konto Firmy GRANDys duo, ul.Sarmacka 17, 93-320 Łódź, Bank Pekao SA V/O Łódź, konto nr 22 1240 1545 1111 0000 1166 9319, w terminie do 09/02/2007. Powyższa decyzja spowodowana jest wstępną weryfikacją zgłoszeń uczestników, a tym samym ma zapobiec ewentualnym odmowom nowych zgłoszeń z powodu braku miejsc. .

W ubiegłym tygodniu, dzięki Suzuki Motor Poland, udało nam się obniżyć ceny Pakietów 4a i 4b o 1100,- zł, oraz dołożyć do pakietu 3 rękawice skórzane z carbonowymi protektorami, japońskiej firmy RS-Taichi. W tym tygodniu zostanie ogłoszona częściowa lista dodatkowych ( nieobowiązkowych) akcesoriów w preferencyjnych cenach. Trwają także prace końcowe nad regulaminami: technicznym i ramowym, które powinny być gotowe w przyszłym tygodniu.

Jak Wam już wiadomo oficjalna prezentacja motocykla i jego malowania odbędzie się podczas targów Motor Bike Show ( 23-25/02/2007) w Warszawie. W czasie trwania targów będzie można przymierzyć kask, oraz rękawice celem weryfikacji odpowiedniego rozmiaru i wyboru koloru.

Na prośbę wielu z was, postanowiliśmy zamienić twardość mieszanki przednich opon Dunlop z Medium (średnie) - na Soft (miękkie). Opony tylne pozostają bez zmian, czyli Medium (średnie). Osoby, które wpłacą zaliczkę, będą umieszczane na oficjalnej liście startowej znajdującej się na www.gsxr-cup.eu . W związku z powyższym, proszę o przesyłanie zdjęć portretowych ( mailem)!

pozdrawiam

Jacek Grandys

panowie mnie osobiscie wali, czy bede jezdzil R1 czy Gixerem oba motocykle sa zajebiste , a przy naszych umiejetnosciach nie jestesmy stwierdzic faktu , ktory lepszy :icon_razz: (przewazy lepsza ofeta i ktora noga wstane) - najbardziej to sie wkurwie, jak beda gorsze od RSV hehe

wszystko sie wyjasni do konca przyszlego tygodnia

musze sobie fotke zeskanowac - ciekawe czy chca cala sylwetke czy tylko czache :biggrin:

TUTAJ jest ciekawy ;) plan finansowy kolesia z WSM Racing Team, który w tym roku będzie startował w GSX-R Cup :crossy:

Sporządzam papierologię dla potencjalnego sponsora, analizuję powyższą kalkulację i coś mi nie pasuje.

Zawodnik (GSX-R CUP) pojedzie w 8 rundach pucharu (jest ich 6), zużywając 24 kpl opon + deszczowe (celem wyrównania szans regulamin ma dopuścić max. 12 kompletów). Źródło: http://www.gsxr-cup.eu/info.html

Wiem wiem, czepiam się szczegółów :biggrin:

Odnośnie zaliczki dla organizatora, wpłacę ją niezwłocznie po utworzeniu i udostępnieniu regulaminu pucharu :banghead:

Pzdr

A coś wiadomo kiedy to może nastąpić :icon_rolleyes:

Wg informacji przesłanej przez Grandysów (mail "Komunikat 1/2007" z dnia 30.01, godz. 23:55), prace końcowe nad regulaminami technicznym i ramowym powinny zakończyć się w przyszłym tygodniu.

Edytowane przez Bandzior