szeryf Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) http://www.bikepics.com/members/szeryffo/00gsxr750/no wiec tak nawinolem dzisiaj ok 200km.na poczatku strach i niepewnosc ,sprzeglo lapalo w koncowce samej ale podkrecilem i bylo duzo lepiej ,mijaly mnie auta przy 50 bo od razu wrzucalem 2 i 3 bo sie balem.ale w miare nawijania strach zniknol a usmiech rusl az polaczyl sie z uszami,kurcze jakie to lekikie manewruje sie jak 400 przy czym zakrety prosza sie o skladanie.elastyczny na 4ce przy 30 odkrecasz i czujesz ze pieknie ciagnie,bardzo stailny nawet duze koleiny mu niestraszne i dziury fabryczny amor daje rade,kurcze smigalem 250 na obwodnicy przyspieszenia mi rece prostowaly a zdalem sobie sprawe ze nieprzekroczylem 10000tys obrotow ,wiec co sie dzieje miedzy 10000 a 14000gdzie zaczyna sie czerwone ,banan na twarzy.odwazylem sie i zabralem w trase dziewczyne.nieczuc plecaka nic podobnie latwo sie skada itp.w cbr400rr jak zabralem panne to niecvhcial jechac tutaj nieczuje specjalnej roznicy.powwiem tyle to oswojony tygrys no gadac czy dobry:) Edytowane 16 Października 2006 przez szeryf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Doctor_46 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Yyyy dech mi zapera ... :biggrin: Pieeekna maszyna !!:lalag: :buttrock: Ahh tez bym tak chcial sobie polatac :clap::D:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Gratuluje moto :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Badzo ładnyTutaj jest mój http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...0da3d9d0d5.html Edytowane 16 Października 2006 przez wowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezz Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 szeryf, serdeczne gratulacje :lalag: naprawdę świetny sprzęt, malowanie, zgadzam się, chyba najładniejsze. Kurde zazdroszcze Ci :biggrin: powodzenia i oby się sandacz dobrze sprawował :buttrock: kupowałeś go w niemczech od prywatnej osoby, czy z komisu jakiegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 gratuluję zakupu, mam nadzieję że spotkamy się na naszych siostrzanych maszynach w przyszłym roku na torze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 śliczny motocykl , chyba jedyny model który mi sie podoba z ,,plastików'' , coś pięknego ... pozdrawiam i gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 kupilem od goscia co go miesiac temu z niemiec sprowadzil,niby dlasiebie ale trafila mu sie k4.tylko dziwnym trafem gosc ma teraz do sprzedania 954.no nic bylem z mechanikem hondy i sprzet jest ok wiec to juz bez roznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi