Madzik Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 całkiem niezły pomysł, a moze zorganizujemy ogółna imprezke wszystkich ... w jakims klubie .... wielka jedna rodzina Oczywiscie ,czemu nie :icon_mrgreen: ,ale na to wybierzemy inny termin!!Wtedy wszyscy sie spodkamy w jakims klubie,ktory bedzie "NASZ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 ... no prosze i fotograf sie zaraz znalazl i ochrona tez chetna...kto by pomyslal :smile: Ja mysle, ze jesli chodzi o termin ( a tylko weekendy wchodza w gre, nie?) to moze tak 28.10? Lub pozniej, bo w kalendarzu (u mnie przynajmniej) luzik...Przyznam sie ze w najblizszy weekend imprezuje w Lodzi :smile:Mysle, ze troszke trzeba poczekac, az sie dziewczyny odezwa :smile: Podawajcie swoje terminy i cos skleimy... Mozecie tez dawac propozycje miejsca.No i zastanowmy sie, czy jak bedzie nas malo to zaprosimy panow, czy narazie damy im spokoj... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) ... no prosze i fotograf sie zaraz znalazl i ochrona tez chetna...kto by pomyslal :smile: Ja mysle, ze jesli chodzi o termin ( a tylko weekendy wchodza w gre, nie?) to moze tak 28.10? Lub pozniej, bo w kalendarzu (u mnie przynajmniej) luzik...Przyznam sie ze w najblizszy weekend imprezuje w Lodzi :smile:Mysle, ze troszke trzeba poczekac, az sie dziewczyny odezwa :smile: Podawajcie swoje terminy i cos skleimy... Mozecie tez dawac propozycje miejsca.No i zastanowmy sie, czy jak bedzie nas malo to zaprosimy panow, czy narazie damy im spokoj... :icon_mrgreen: Termin calkiem przyzwoity ja jestem za,ale co na to inne Panie??,aaa no i niech sie moze tez wypowiedza co do fotografa :smile: :biggrin:u mnie przyszly weekend tez odpada,ja baluje w Krakowie!! Edytowane 15 Października 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Zulu :banghead: a skad jestes?????Nie pisz mi tylko ,ze z Marsa!!...Dzulu - nie przekręcać !! :biggrin: :P hehe :flesje: teraz jestem w Wawie ;] i bede tu jeszcze przez jakis czas... a może tak spoTkanie w stolicy panny by sobie zrobiły? ;] :cool: Edytowane 15 Października 2006 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 ...Dzulu - nie przekręcać !! :biggrin: :P hehe :flesje: teraz jestem w Wawie ;] i bede tu jeszcze przez jakis czas...a może tak spoTkanie w stolicy panny by sobie zrobiły? ;] :cool: Zapomnij...no chyba ,ze zalozysz swoj temet....my organizujemy spodkanko w POZNANIU!! i koniec :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 28,10 - dla mnie ok :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ten 28.10. pasuje mi i jednocześnie nie pasuje. Właśnie w ten dzień jadę do Poznania, więc to jest piękny zbieg okoliczności, ale muszę być na imieninach (na Tadeusza) - i to jest ta druga strona medalu. W jakim lokalu proponujecie spotkanko?? Jestem na Forum świeża, co wprawdzie niczego nie przeświadcza, ale też nie ułatwia. Niemniej gdy się chce, to się zrobi :flesje: Dajcie znać, jakie to miejsce w Poznaniu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 no prosze ale odzew widze, szkoda ze pan nie widac na miescie jak lataja na sprzetach :banghead: ale zawsze ozna to zmienic, jak bedziecie mieli niska frekwencje dajcie znac zmontuje sie ekipe i zrobimy balety motocyklistów :flesje: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzka Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Jeśli chętna, to ja :banghead: Termin na razie wstępnie pasuje, chyba że coś mi wypadnie (czego na razie nie przewiduję...). Czekam na bliższe informacje nt spotkanka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Termin 28.10 bomba.Akurat powinnam być niedaleko to i wdepne na małe co nieco :banghead: Czekam na dokładne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Kurde, to się nazywa peszek, od rana do 19-stej mam szkolenie, a od 20-stej do późnego wieczora koncert :/ Ni wydolu... buu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Sluchajcie dziewczyny! Mysle, ze spotkamy sie nie predzej niz 20-21... i jesli (mam nadzieje) dobrze nam bedzie to tak szybko nie skonczymy, wiec i zdazy sie skonczyc koncert i imieniny u Tadzia :P wiec dojedziecie...Mysle, ze trzeba sie rozejrzec za miejscem i cos zarezerwowac, bo sobota wieczor "na zywca" dla osob ok. 8-10 (jak narazie) to moze byc problem. Riko... dziewczyny lataja, ale jest nas mniej niz facetow i ciezko nam sie spotkac... bylo :biggrin:Mam nadzieje, ze to sie zmieni... Poza tym z mojego doswiadczenia: gdy szanowni "koledzy" na swiatlach patrzyli na moja tylna oponke CBR 125 to mine mieli... powiem skromnie nieciekawa. Wkurzalo mnie to na poczatku, bo oponka szeroka jak w rowerze, ale potem Was "siurnelam", bo stwierdzilam ze to moja sprawa. I zeby dobrze wygladac nie dam sie zabic w pierwszym sezonie od razu na 600-ce :banghead: "Kij Ci w oko" i rura spod swiatel... :cool: Pozdrawiam wszystkich twardzieli :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Monia to nie tak , musialas trafic na tkz lanserów którzy kupili nowki sztuki sprzety i lataja chwile potem staja pod okraglakiem i gadaja godzinami i potem jada do domu. :banghead: Nasz ekipka jest troche inna sa to pasjonaci motorów, i nie wazne jaki masz sprzet nowy czy stary,szybki czy wolny zawsze z nami mozesz sie pokrecic, wielka jedna rodzina kazdy za kazdym czeka mozesz sie popytac innych forumowiczów ktorzy jezdza w NIEZNISZCZALNYCH Poznań, :cool: :flesje: naprawde zapraszam moj nr gg widzisz wiec zapraszam na rozmowe Wiadomo ze odrazu od 600-tki nie trzeba zaczynac, lepiej powoli dochodzic do wprawy no nie ??? Pozdrowienia dla wszystkich Amazonek i dla Niezniszczalnych Poznań Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 no prosze ale odzew widze, szkoda ze pan nie widac na miescie jak lataja na sprzetach :flesje: ale zawsze ozna to zmienic, jak bedziecie mieli niska frekwencje dajcie znac zmontuje sie ekipe i zrobimy balety motocyklistów :cool: Riko mozecie wpasc,ale po 24 to zrobim taaakie balety..a jak bedzie dobrze to powtorzymy o jeszcze raz... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Madzik my co tydzien dajemy w palnik, zaczynamy zawsze w Longu, od piwka i flaszeczki od 20 i potem lecimy na miasto balowac przewaznie w soboty zreszta od 3 tygodni zawsze mam ciezkie niedziele :banghead: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi