Carioka Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 A kto i o kim tak mówil ??? ;)Lafiryndy to te laski co maja prawko na motóra, a lampucery to "plecaczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Lafiryndy to te laski co maja prawko na motóra, a lampucery to "plecaczki" no to pozdrawiamy lampucery...... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Kobiety, czy u was też jest taka piękna zimowa pogoda??? U nas wczoraj szalał huragan, snieg z deszczem, a dzis jak rano wyjrzałam przez okno, to mnie przywitał zimowy - sniegowy krajobraz... Pozdro z mroźnego (-2) Szczecina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Kobiety, czy u was też jest taka piękna zimowa pogoda??? U nas wczoraj szalał huragan, snieg z deszczem, a dzis jak rano wyjrzałam przez okno, to mnie przywitał zimowy - sniegowy krajobraz... Pozdro z mroźnego (-2) Szczecina... Niestety kochana u nas to samo......masakra!!Od rana walczylam z zasniezonym i oszronionym autem...rece mi podadly!!!i teraz pezez kolejne 9 miesiecy bedzie zimnica :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 teraz pezez kolejne 9 miesiecy bedzie zimnica :wink:Madzik ale potem skarbie to już - wsjo lieto i lieto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Madzik ale potem skarbie to już - wsjo lieto i lieto..... U nas to juz nie ma przejsciowej pogody albo zimnica na maxa albo upaly po 40 stopni i tak zle i tak nie dobrze......ale w goraczke moge jezdzic gorzej z zimnem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No ja już zmieniłam w Bandicie opony na krosówki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No ta pogoda to walnieta...albo cieplo, albo zimno...tak jak Madzik pisala...a ja mialam w sobote wyjechac. Chyba w snach Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No ta pogoda to walnieta...albo cieplo, albo zimno...tak jak Madzik pisala...a ja mialam w sobote wyjechac. Chyba w snach Pozdrawiam ja nie mam czym, bo sprzedalam, ale moze to lepiej.... nie kusi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ja nie mam czym, bo sprzedalam, ale moze to lepiej.... nie kusi :icon_razz: Sprzedalas to brawooo :icon_mrgreen: ,to co kupujemy teraz?????xj600?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Sprzedalas to brawooo :P ,to co kupujemy teraz?????xj600?? nie podoba mi sie xj :)bede sie rozgladac i dam znac jak juz cokolwiek postanowie... jak narazie jestem rozbita miedzy plastikiem a nakedem :) ech, mam jeszcze duzo czasu na szczescie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (edytowane) nie podoba mi sie xj :)bede sie rozgladac i dam znac jak juz cokolwiek postanowie... jak narazie jestem rozbita miedzy plastikiem a nakedem :P ech, mam jeszcze duzo czasu na szczescie ;) Stanowczo podpowiadam nakeda.Plastiki się szybko łamią :) Edytowane 2 Listopada 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Dokładnie Monia kup sobie coś w stylu Bandita :crossy: a w ogóle nad czym myslisz, najlepiej teraz szukac bo za male sianko mozna wyrwac dobrego sprzeta Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Madzik, może takie cacuszko - FZ6 Fazer ?Tu więcej :http://www.yamaha-motor.pl/motors/motors.php PIęknie jedzie a na nasz wzrost i wagę - w sam raz :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Dokładnie Monia kup sobie coś w stylu Bandita :wink: a w ogóle nad czym myslisz, najlepiej teraz szukac bo za male sianko mozna wyrwac dobrego sprzeta Ej niezniszczalny to jest kobieta po 125, więc niech odrazu na Bandita wyrywającego spod dupy nie wsiada bo tylko będzie miała stresa-chociaż... może się mylę. Już widziałam spocone ze stresu lalki:).Jakaś XJta lub CBina to idealny na kolejne po 125, bo GSa to jak dla mnie teraz z biegiem czasu stwierdzam że była mułem.Pozdrawiam Lafiryndy i Nietykalnych :biggrin: Fazer jest jak do Bandit.Patrzac na dane techniczne.Natomiast jest to Yamaha.Najważniejsze jest czy po zakupie wsiadając na niego nie przerośnie kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi