Riko Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 sorry monia a gdzie wy To chcecie jesc ??? salatke ??? na alkohol hmm to brzmi troche dziwnie no nie, niesmaczne mowisz jak bedzie dobra salatka to mozna ipalcami jesc no nie :icon_twisted: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 sorry monia a gdzie wy To chcecie jesc ??? salatke ??? na alkohol hmm to brzmi troche dziwnie no nie, niesmaczne mowisz jak bedzie dobra salatka to mozna ipalcami jesc no nie :icon_razz: Skoro taka grupa uczta sie szykuje to moze ja torta upieke???? :icon_twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 to miala byc imprezka przy alkoholu chyba :icon_twisted: a tu wyjdzie niedlugo imprezka u Cioci na imieninach :icon_razz: ale sie nudze w tej robocie jeszcze do 15 musze wytrzymac potem male latanko po miesci i o 20 bal wszystkich swietych Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 po salatkach ladne spawy wychodza :icon_twisted: :icon_razz: jak sie ja zmiesza z alkocholem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Tak tak to wtedy obrzucimy sie nim.Kiedyś na takiej imprezie wylądowałam i całkiem.. ślisko było:D to miala byc imprezka przy alkoholu chyba :icon_razz: a tu wyjdzie niedlugo imprezka u Cioci na imieninach :) ale sie nudze w tej robocie jeszcze do 15 musze wytrzymac potem male latanko po miesci i o 20 bal wszystkich swietych Bal Lal! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 po salatkach ladne spawy wychodza :icon_twisted: :icon_razz: jak sie ja zmiesza z alkocholem dokładnie nieraz bardzo dziwne sprawy wychodza :D Tak tak to wtedy obrzucimy sie nim.Kiedyś na takiej imprezie wylądowałam i całkiem.. ślisko było:D Bal Lal! :) mówisz ślizko było .... dziwne aż jak ... ja tylko kiedys tortami rzucalem sie na jakims festynie pod Toruniem było bardzo ciekawie Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 dokładnie nieraz bardzo dziwne sprawy wychodza :D mówisz ślizko było .... dziwne aż jak ... ja tylko kiedys tortami rzucalem sie na jakims festynie pod Toruniem było bardzo ciekawie Czyli co pieczemy torty.....??!! :icon_twisted: bedzie doskonale...ubierzcie sie w ciuchy robocze!!!! Tak tak to wtedy obrzucimy sie nim.Kiedyś na takiej imprezie wylądowałam i całkiem.. ślisko było:D Bal Lal! :) Bal motorowych LAL :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ja odpadam kuzynka mi na głowe dzieciakami wlazla i musze te szkodniki pilnować cały dzień i noc :icon_twisted: i nie mam wyjścia starsi jada na jakaś tam impreze gdzie nie miałam zamairu sie wprosić i mi kuzynka wyskoczyła normlanie spoko loko luz blus i spontan, szkodniki jako tako cicho są (oby cały czas) wybaczcie ludziska :icon_razz: do nastepnego spotkanka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 sorry monia a gdzie wy To chcecie jesc ??? salatke ??? na alkohol hmm to brzmi troche dziwnie no nie, niesmaczne mowisz jak bedzie dobra salatka to mozna ipalcami jesc no nie :icon_razz: Jak mi tu Gitta na ambicje wjechala, to bedzie salatka z pyrufff!!!! One wioza sledzie... :icon_twisted: ponoc ;)Ogniska w Longu Waldasowi nie zrobimy, wiec pyrek z ogniska nie bedzie. Wybralam lajtową wersje, wiec bedzie salatka :DTalerzykow nadal nie mam.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ponoc rybka lubi pływac :icon_twisted: :icon_razz: A co do salatkii polecam ruski serwis -duza miska i dwanascie łyzek :) :D i problem z talezykami rozwiazany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 NO!! Pokazał bym wam dzisiaj jak się mozna bawić ale niestety mam wieczorem wyjazd do rodziny i jest DUPA :icon_twisted: A moje intymne zdjecia z laską to nasza sprawa :icon_razz: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek929 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 smacznego i udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Co jest jeszcze się nikt nie obudzil ???KOBIETKI leczycie kaca ? :biggrin: :icon_evil: podziękowania dla Luziego i pozdrowienia dla pozostalych (nawet tych co mówily o oczyszczalni :biggrin: :biggrin: )Impreza bardzo udana :bigrazz: można by kiedyś powtórzyć :banghead: Co wy na to ? :P Ps. Gdzie będzie można znaleźć zdjęcia?? Edytowane 29 Października 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 czesc Kiler ja wstalem juz ale mam napadowe bóle głowy, kurcze nic nie pamietam, ale imprezka przednia na maxa, dawno tak nie popilem, i jeszcze gratis mam jakiegos guza na głowie :P do ktorej siedzieliscie ? Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 TO kiedy robimy powturke z rozrywki :P dziewczyny jak sie podobalo w longu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi