zosia_ Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Pytajcie o Multikino, to zaraz obok, przed MUltikinem w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Bardzo dziękuje za wskazówki (Gitta druknij -plisiu), mam nadzieję że to blisko naszego uroczego pubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Sie wydrukuje jutro w pracy:DKurde ale faza czuje sie jak bym jechała na jakąś wycieczke szkolną:biggrin:Tak serio to jede po raz drugi do Poznania i po raz drugi na impreze wiec pewnie nie pozwiedzam nic wiecej po za lokalem w ktorym sie zadomowimy:)Z tym że wtedy imprezowałam dwa dni z czego jeden był w drodze na bazel w Łodzi. A ja z tymi rybami serio serio mowię, więc przygotujcie dla nas coś swojego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Czy Wy laski jedziecie motorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Sie wydrukuje jutro w pracy:DKurde ale faza czuje sie jak bym jechała na jakąś wycieczke szkolną:DTak serio to jede po raz drugi do Poznania i po raz drugi na impreze wiec pewnie nie pozwiedzam nic wiecej po za lokalem w ktorym sie zadomowimy:)Z tym że wtedy imprezowałam dwa dni z czego jeden był w drodze na bazel w Łodzi. A ja z tymi rybami serio serio mowię, więc przygotujcie dla nas coś swojego:D Mowisz, masz :biggrin: pyrufff Ci u nas pod dostatkiem :flesje:A ztym zwiedzaniem to wiesz... :) ja dwa lata studiowalam w Szczecinie ( co prawda zaocznie), a zadnego Waszego zabytku nie widzialam :crossy: ale za to odjechane buty kupilam... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Czy Wy laski jedziecie motorami? No co ty, jedziemy sie pobawić a nie tracić prawo jazdy:)Wystarczy jedno doświdczenie :biggrin: Mowisz, masz :biggrin: pyrufff Ci u nas pod dostatkiem :flesje:A ztym zwiedzaniem to wiesz... :) ja dwa lata studiowalam w Szczecinie ( co prawda zaocznie), a zadnego Waszego zabytku nie widzialam :crossy: ale za to odjechane buty kupilam... :D Ha ha ha buty "przeciwpowodziowe?" To podoobno było wizytówką Szczecina.A z tymi pyrami to ja poprosze podsmażane a moje koleżanki w innej postaci zpewne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) No co ty, jedziemy sie pobawić a nie tracić prawo jazdy:)Wystarczy jedno doświdczenie :DHa ha ha buty "przeciwpowodziowe?" To podoobno było wizytówką Szczecina.A z tymi pyrami to ja poprosze podsmażane a moje koleżanki w innej postaci zpewne:) Taaaa, przeciw[powodziowe :flesje: ale teraz to je juz zostawilam i pokaze corze jak podrosnie jaka mama miala faze :)A co do pyrufff to skad ja Ci tam Gitta ogien znajde??? Albo w salatce albo wcale... Decydowac sie !!!! :biggrin: :biggrin: Edytowane 27 Października 2006 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 dziewczyny zeby sie lepiej bawic to niech kazda wezmie po 0.5l w torebeczke hihi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 dziewczyny zeby sie lepiej bawic to niech kazda wezmie po 0.5l w torebeczke hihi :biggrin: Na pewno bedziemy sie dobrze bawic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Oj ludziska chyba jutro ten lokal będzie przezywał druga młodość :biggrin: Tomaj bierzemy coś w piersiówy oczywiście, ciężko się zapowiada imprezka ale bedzie godnie na maxa zresztą jak co tydzień :D Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 dziewczyny zeby sie lepiej bawic to niech kazda wezmie po 0.5l w torebeczke hihi :D No co ty ja nigdy torebet nie nosze no moze czasami.A te ćwiarteczki zawsze wnoszę między cysiami :biggrin: Taaaa, przeciw[powodziowe :crossy: ale teraz to je juz zostawilam i pokaze corze jak podrosnie jaka mama miala faze :cool:A co do pyrufff to skad ja Ci tam Gitta ogien znajde??? Albo w salatce albo wcale... Decydowac sie !!!! :biggrin: :flesje: Ha ha ha to rękę możesz podać sobie tylko z jedną od nas-Adziną(Góreleczką).Ta też w tym potworach biegała.A wiesz ze odnotowano dwa wypadki śmiertelne z udziałem tych butów?Oczywiście pyryyyy mogą być w każdej postaci:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Oj...chlopcy zobacza jak motonitki sie bawia :biggrin:No zapowiada sie niezla imprezka.... a czy my potrzebujemy 0,5l, zeby sie lepiej bawic :D:D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Kurcze "lalki" tyle procentów, jak do domu wrócę, żebym zamiast kółka drążka nie widziała a w miejscu kierunków sprzęgiełka nie wciskała. :biggrin: Monia rób sałatkę, a my też cos przytargamy jadalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A te ćwiarteczki zawsze wnoszę między cysiami :biggrin: Gitta, przestan, oni juz sa podnieceni na sama impre, a Ty im jeszcze tak rozgrzewasz wyobraznie... :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Gitta, przestan, oni juz sa podnieceni na sama impre, a Ty im jeszcze tak rozgrzewasz wyobraznie... :biggrin: :D Faceci to wzrokowcy,a puki co nie moga zobaczyc wiec trzeba ich wyobraznie pobudzic..... :biggrin: bedzie doskonale!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi