Crossgirl Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Termin juz ustalony na 28.10 a o ktorej godzinie mamy sie tam zjawic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Termin juz ustalony na 28.10 a o ktorej godzinie mamy sie tam zjawic ??? Myslalam, ze tak 20-21, ale mozemy to poddac pod dyskusje :(Jak sadzicie? O ktorej najlepiej? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Od "Szkieleta" będzie nas 5 lub 6 sztuk :(Może ktoś napisać, gdzie dokładnie jest ta knajpa ? Zosiu czy mnie i Age liczyłaś w tych osobach. Nie jestem pewna czy będziemy mogły z Agą przyjść, prawdopodobnie pojedziemy do Krakowa, ale to jeszcze nie jest pewne.W razie czego damy znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Zosiu czy mnie i Age liczyłaś w tych osobach. Nie jestem pewna czy będziemy mogły z Agą przyjść, prawdopodobnie pojedziemy do Krakowa, ale to jeszcze nie jest pewne.W razie czego damy znać Oczywiście, ze Was liczyłam. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Termin juz ustalony na 28.10 a o ktorej godzinie mamy sie tam zjawic ??? jak bedziemy pare min. po 20 to bedzi dobrze!?? Edytowane 25 Października 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Tak 20 to dla nas tez odpowiednia godzina.Aha my przwieziemy śledzie więc wy przygotujcie jakies pomarańcze podziemne.:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 OK, czyli dla tych co nie chce im sie czytac tych wszystkich "stronic": 28.10.2006 SOBOTA, GODZ. 20.00 KLUB LONG, UL. MIELZYNSKIEGO 19 P-Ń (NAPRZECIWKO OKRAGLAKA).NAJESC SIE WCZESNIEJ, BO TA KNAJPA NIE KARMI :clap: ALE PONOC NIEZLE POI... :( Stroj dowolny, dzinsy, plisowanki i inne cuda :) Gitta, wybacz moja indolencje :notworthy: ale o co loto z tymi sledziami i pomaranczami, siakis gryps wyczuwam, a go nie kumam... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Oczywiście, ze Was liczyłam. :( Będę na imprezie, ale Aga jedzie do Krakowa.Dzisiaj rozmawiałam z Agą Rudą i też potwierdziła że będzie na imprezie, ale ją pewnie tez liczyłaś.Będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 OK, czyli dla tych co nie chce im sie czytac tych wszystkich "stronic": 28.10.2006 SOBOTA, GODZ. 20.00 KLUB LONG, UL. MIELZYNSKIEGO 19 P-Ń (NAPRZECIWKO OKRAGLAKA).NAJESC SIE WCZESNIEJ, BO TA KNAJPA NIE KARMI :clap: ALE PONOC NIEZLE POI... :( Stroj dowolny, dzinsy, plisowanki i inne cuda :) Gitta, wybacz moja indolencje :notworthy: ale o co loto z tymi sledziami i pomaranczami, siakis gryps wyczuwam, a go nie kumam... :notworthy: Oj Monia ... sledzie - bo kobitki ze Szczecina to wiadomo bez ryb to nie przyjada - to ich wizytowka hehe, a nasza to, jak to nazwaly "podziemne pomarancza" czytaj ziemniaki, pyry .. jak kto woli - w koncu to P-nski symbol goscinnosci ... Ale mam pomysl, jak wiadomo - sledzik lubi plywac, to wy sledzi nazwozcie a my je utopimy, a pieczone ziemniaczki Poznanianki zaserwuja letnia pora przy ognichu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Aaaaaaa....ja tez nie wiedzialam o co chodzi z tymi pomaranczami :notworthy: Ale juz zostalo wyjasnione:)No to trza zaczac dni odliczac :( Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Oj Monia ... sledzie - bo kobitki ze Szczecina to wiadomo bez ryb to nie przyjada - to ich wizytowka hehe, a nasza to, jak to nazwaly "podziemne pomarancza" czytaj ziemniaki, pyry .. jak kto woli - w koncu to P-nski symbol goscinnosci ... Ale mam pomysl, jak wiadomo - sledzik lubi plywac, to wy sledzi nazwozcie a my je utopimy, a pieczone ziemniaczki Poznanianki zaserwuja letnia pora przy ognichu :notworthy: :( dzieki Crossgirl, teraz jestem juz światła kobita :notworthy: jestem ZA ogniskiem, moze nawet nad brzegiem morza z tymi sledziami :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 O ja fajne jesteście.No Ramo widze ze moja odp nie doszł,ale dzięki crosóffka za wyjaśnienie nie świadomym dzołchom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Czy moge prosić o jakies wskazówki , ponieważ na "ochotnika" zgłosiłam się na drajwera całej wycieczki Szczecińskiej, jak dojechać na Górną Wildę ze strony śledziowa (tam mamy nocleg)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Czy moge prosić o jakies wskazówki , ponieważ na "ochotnika" zgłosiłam się na drajwera całej wycieczki Szczecińskiej, jak dojechać na Górną Wildę ze strony śledziowa (tam mamy nocleg)? Kawal drogi... od trasy... ale chyba najlatwiej przez centrum. W sobote nie powinno byc korkow. Jak dam rade (a czekam na odzew klienta w sprawie spotkania) to moglabym Was popilotowac :biggrin:Ale jakby co to opisze:Wjezdzacie do Poznania ul. Dabrowskiego (Szczecin - Poznan) i jedziecie nia caly czas prosto (kilka kilosow) az dojezdzacie do drogi z nakazem jazdy w prawo, skrecacie i dojezdzacie do RONDA KAPONIERA (przy rondzie stoi hotel Mercury - czy jak mu tam). Przez rondo smigacie prosto, na kolejnych swiatlach prosto. Na nastepnych skrecacie w lewo i przejezdzacie wiaduktem nad torami kolejowymi (po prawej mijacie dworzec kolejowy - brzydactwo :biggrin:). Dojezdzacie do duzego skrzyzowania ze swiatlami (po prawej dworzec PKS) i na tych swiatlach jedziecie prosto (caly czas dwupasmowka). Po lewej mijacie wysoki hotel Novotel. Na kolejnych swiatlach skrecacie w prawo. To juz jest Gorna Wilda :DZycze Wam przejazdu bez korkow :flesje:Opis jest dokladny, nie powinnyscie zabladzic... Edytowane 26 Października 2006 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 moze bedzie latwiej jak pokierujecie sie na Dworzec Głowny nawet jak zapytacie o droge to ktos wam powie jak dojechac, od dworca to juz rzut beretem...trzeba tylko jechac mostem dworcowym na wschod i na 2 skrzryzowaniu jest wlasnie Gorna Wilda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi