Mikosław Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Mi w tym sezonie wychodzi średnio 80,8 km dziennie. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 W tym sezonie (nie pamiętam kiedy zacząłem w tym roku dokładnie... :biggrin: ) na swojej FZ'cie, wyjeździłem około 7000 [km]... I jeszcze parę stów może nawinę jak będzie ładna jesień i mi wreszcie dorobią mocowanie migacza... :clap: :buttrock: I mi tak z prywatnych obliczeń wychodzi że średnia to koło 6000 [km]/sezon :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Na sezon (1.03 - 31.10) robie tak 10.000 km.To wystarczy :buttrock: Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Jak bym miał odpowiednie fundusze to niewidze problemu nawet na 20 tyś ale niestety w tym sezonie tylko 3,5 tyś .Dlamnie to również przyjemnośc pojeździć sprzętem ale to się wiąże z jednym.Ale ciesze się że w ogóle moge sobie gdzieś wyjechać na moto bo to głównie wyjazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 a ja jezdze amatorsko :lalag: i zrobilem moze z tysiąc od marca :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ja mam nowe moto od 13 majaZrobilem prawie 4k kmChopper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonkoz Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ja swoim Gskiem z 98 nakręciłem od 16 Czerwca 4,5 tyś km.Jak dla mnie rewelacja zwłaszcza ze mieszkam w wawie i najdłuższa moja wycieczka to był wypad nad zegrze :buttrock: Jakoś nie mam z kim polatać. Staram sie cały czas jezdzić 3 bluzy, kalesony :biggrin: kominiarka zimowa pod kask i heja w miasto :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Staram sie cały czas jezdzić 3 bluzy, kalesony :biggrin: kominiarka zimowa pod kask i heja w miasto :lalag: To musiało ci być ciepło w lipcu... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Zasada jest prosta trzeba tylko chcieć jeżdzić. jakby mi ktoś sponsorował nieograniczone ilości paliwa i oleju to też bym tyle nalatał w wakacje - nie można jednak zapominać, że oprócz CHCENIA liczy się także to czym mamy wypełniony portfel... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 jakby mi ktoś sponsorował nieograniczone ilości paliwa i oleju to też bym tyle nalatał w wakacje - nie można jednak zapominać, że oprócz CHCENIA liczy się także to czym mamy wypełniony portfel... :D Kilvov całkowicie masz rację , ale na przyjemności trzeba zasłużyć albo zapracować , im ciężej tym większa przyjemność . Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 W tym roku słabiutko. Niecałe 9 tyś. i to prawie wszystko w mieście. Ale nie odpuszczam i może do dychy dociągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 az wstyd się przyznać z 3tyś gdzies tak, ale szczerze niektóre przebiegi moga być autentyczne np w tamtym sezonie moje moto przyszło ze stanów całe wakacje było w transporcie i jak je dostałem był koniec wrzesnia czyli... nic nie przejechało bo nie było papierów tablic no może z 300km ale takich drobnostek nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Mi wychodzi średnio ok. 7tyś na sezon. Może to i mało, niestety finanse nie pozwalają ta kulanko zawsze... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Całkiem imponujące osiągi u coniektórych. Zastanawia mnie tyko jedna kwestia. Jakim cudem 90% moto z wczesnych lat 90 albo i starsze ma na licznikach rzadko kiedy więcej niż 50000 :icon_mrgreen: Może stare liczniki wolniej kręcą ??? Ja krąże w granicach 5000 ale to z braku czasu. Od przyszłego roku będe nadganiał :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 8k od polowy maja. Motorower Aprilia sr 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi