Puzel Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Pytanie jak w temacie.http://www.sowiet-moto.neostrada.pl/ - ciekawi mnie ta strona, czy to jeszcze wogle istnieje?? Strona nie jest aktualizowana od półtora roku, nawet nie została do końca uzupełniona. Produkty są świetnie rozpisane, ceny jeszcze da się znieść. I nie obchodzi mnie russian_boxers z allegro, bo to kawał sk****na, ceni sie jak poj***ny i jakość części pozostawia bardzo wiele do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ja u nich już parę razy zamawiałem części. Szybka przesyłka i części bez zarzutu po rozsądnych cenach. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Pani Kokotowa i owszem wysyła części i ma ich sporo nawet ceny dostępne i w razie pomyłki niema problemu z wymianą tylko często się myli moja rada jest taka wszystko co kupujesz od handlarzy tego złomu musi byc 10 razy obejrzane i pomierzone masa tych gratów jest pewnie z jkiś odpadów oczywiście takie tam duperele jak nakrętki czy śruby od sprzęgła ośki od kół to w ciemno. Najlepiej pojechac na motobazar i sobie wsio sprawdzic na miejscu, pomacac i wybrac najlepsze z dostępnych ale jak jesteś zmuszony to polecam z tej strony tylko pamiętaj dokładnie opisz element zwymiaruj i zastrzeż że naprzykład używane cię nie interesuje to może dostaniesz wsio oki, oczywiście miły kontakt i solidny tylko pomyliła odrzutnik oleju od urala z kaśkowskim a i owszem oddała kaskę bez problemowo ale gdyby nie kolega to moto bym złożył 3 miechy po czasie więc jeszcze raz pamiętaj dokładny opis i myślę że będzie oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Russian Boxers to sklep dla bogatych albo dla niemców... Ja to z reguły bjore od kolesia znanego jako Szymański , pewnie inni kojarzą , nawet ceny znośne , jakościowo tez dobrze , pamietam kiedys zgubiłem klin od wału ten od filtra odśrodkowego to jak zadzwoniłem zeby mi to przysłal to zapłaciłem za przesyłke 5 zł + koszty wysyłki poźniej okazalo sie za przyslał mi 3 różne kliny :] oczywiscie jeden tylko pasował , moze reszta kiedys sie przyda ale miło mnie to zaskoczyło :flesje: A i od Kokotów kupiłem na bazarku w łodzi serwisówke po polsku do dniepra za 20 zł która mi sie nie raz przydała i bardzo jestem z niej zadowolony :flesje: Edytowane 12 Października 2006 przez Golas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Wg mnie bazar-suwmiarka-ewentualnie pilniczek - to b.dobry pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi