yoss Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 A tak na marginesie gdzie tam są błędy, bo ja ich nie widzę :buttrock: :biggrin:Tam tylko miejscami przecinka brakuje...chodziło o ten jeden w temacie... przepiękny, wręcz majstersztyk!ale poprawiłeś, więc zapewne nie zapomnisz do kOŃca życia jak być powinno. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Każdemu może się zdarzyć......no dobra mój błąd. Nie umie pisać bezbłędnie i często zdarzają mi się byki......ale żeby od razu taka afera z dziećmi neo.Potraktujmy to jako błąd matrixa... :bigrazz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Najważniejsze, że nic Ci się nie stało.Kupisz kombi, będziesz bezpieczniejszy i to się liczy. Poza tym jak już nie rośniesz to zawsze zostanie na przyszłość jak zakupisz większego sprzęta.... Boniek to nie dokonca prawda ja zacząłem znowu rosnąc w 25 roku życia :banghead: ... tyle że do przodu :flesje: ... ... Marcin ... dobrze że zdrowie i sprzęta masz nadal ... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ja też się bardzo cieszę że się skończyło tylko na jednorazowej dużej dawce adrenaliny. Hmm, teraz widzę każdego kierowcę jako potencjalne zagrożenie. Niestety zrobiło się chłodnawo, ale latam jak na razie dzielnie każdego dna ok 10km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ludzie! Troszkę luzu proszę.Jak ktoś często śmiga w necie, to się napatrzy tyle, że nie myśli o poprawnej polszczyźnie. ja tego bełkotu nie akceptuję a jednak sam tak czasem coś napiszę :buttrock: (cze, nara, dozo, pozdro itp.) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 A tak na marginesie gdzie tam są błędy, bo ja ich nie widzę Tam tylko miejscami przecinka brakuje... Napisałeś w temacie "zakączył". ale poprawiłeś, więc zapewne nie zapomnisz do kOŃca życia jak być powinno. Niestety, on na to nie wpadł, więc sam poprawiłem stąd te nawiasy! PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) A co to jest forum polonistyczne każdemu sie zdarzają błędy a wy zamiast pomóc będziecie się przyczepiać że napisał np Korbowud pzdr Edytowane 22 Października 2006 przez ziomek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Sory a o co tak wlasciwie chodzi o wymuszenie pierszenstwa czy o ortografie :icon_mrgreen: bo jak by co to ja mam dysgrafie i za leniwy juz jestem na nauke a moze za stary :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Sory a o co tak wlasciwie chodzi o wymuszenie pierszenstwa czy o ortografie :icon_mrgreen: bo jak by co to ja mam dysgrafie i za leniwy juz jestem na nauke a moze za stary :)no właśnie dlatego bądźcie wyrozumiali dla dysgrafików itp :Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi