Soku11 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Hehe to nie byl gadimex na tej fotce tylko myjagy :flesje: Ale sadze ze gadimex tez potrafi <lol> POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Jeszcze takie pytanie. Czy KTM 520 EXC jest wyzszy [ siedzenie] od WR400 i KLX300R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 od klx'a napewnoa czy od wr400 to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 od klx'a napewno Potwierdzam, na KLX sięgałem spokojnie do ziemi całą stopą, teraz na EXC 400 (chyba taki sam na wysokość jak 520) ledwie jedną nogą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadimex Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Hej KTM 520 EXC ma tą samą wysokość siedzenia co WR 400 , WR 250 , YZ 400. To znaczy inaczej : w moim odczuciu , czyli w kwestii tego jaką cześcią stopy mogą sięgnać do ziemi. KLX 300 , DR 350 , XLR 250 - dużo niżej i znacznie łatwiej jest sie w krytycznej sytuacji podeprzeć noga. No , ale znowu KTM i WR'ki sa duzo (bez przesady z tym dużo no powiedzmy o 15 kg) lżejsze, wiec jak juz zaczynaja leciec to mniejszą siłą utrzymasz motocykl. ... Hm. ...ale z drugiej strony "większe ramię siły - ale mniejsza masa" (KTM, WR) , a przy DR, KLX "mniejsze ramię siły bo mniejsza wysokość, ale większy ciężar......eeeeeeeee tam Nie no tak podsumowując osoby o wzroście o 176cm w górę i jakims tam przygotowaniu kondycyjnym nie mają problemu z wysokością sedzenia w KTM i WR itd. PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Nie no tak podsumowując osoby o wzroście o 176cm w górę i jakims tam przygotowaniu kondycyjnym nie mają problemu z wysokością sedzenia w KTM i WR itd.czyli uwazasz ze ja mialem problemy z jazda na wr'ce :>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Koledzy! Liczy się technika! Fakt, faktem że w takich ktytycznych momentach lepiej jak można stać pewnie całą stopą na podłozu, ale mówię jeszcza raz: TECHNIKA!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Koledzy! Liczy się technika! Fakt, faktem że w takich ktytycznych momentach lepiej jak można stać pewnie całą stopą na podłozu, ale mówię jeszcza raz: TECHNIKA!! PzdrJa tam raczej do utrzymania moto w pionie techniki nigdy nie potzrebowałem. Niską wagę owszem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 mogę powiedzieć że ktm exc250 2T 2000r jest o ok 6cm wyższy od exc 250 2T i 450 4T na 2005 r Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi