baro Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 oj jest tam tego :crossy: ale wszystko z jednej stajni Rometa z Bydgoszczy :lalag: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Ano racja, uznaje odpowiedz:-) Ja znalazlem tak:rama komar mr 231, silnik romet ogar 205, kierownica wigry3, siedzenie simsonsr2, wydech i bak motorynka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czato2 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam młodych mopędzistów Komarki były i są Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 A ja takiego żakersa dorwałem:-)tylko zrobie go chyba w przyszłym wcieleniu:-)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1173cdcade6b0608.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 No i extra żaczek, ważne że dośc kompletny z tego co widze;) NIc tylko czas i kase mieć, wtedy pozostaje tylko dzialac, remontowac;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Kasa nie jest taka wielka czas jest na wage złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 granat skąd ty je bierzesz ?? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 kupiłem na giełdzie staroci we wrocławiu za 100:-) a reszta ze złomu, znowu znalazłem rame zawieszenie i błotnik do simsona sr2 1958rok zapłaciłem 11zł:-) a przy okazji, jakis czas temu napisał do mnie taki sympatyczny młodzian ze ma problem z komarem bo cos nie pali, a w ogóle to nie ma na paliwo musi od mamy brac, kazałem mu sie po wsi rozejrzec, i dostał w prezencie komara którego wyremontował i sprzedał, za uzyskana kase kupił wsk do remontu zrobił i sprzedał i teraz jezdzi fajnym skuterem i sciaga rózny sprzet którego okazało sie jest mase w okolicy:-) czyli wystarczy sie rozejrzec:-) niedawno dowiedziałem sie ze tuz pod dupa mam kompletna panonie na chodzie która moze pojdzie za groszea nigdy bym nie przypuszczał mze cos tu jeszcze moze byc:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Na jakiej giełdzie staroci? Ja chyba o czymś nie wiem :D. O oldtimerbazar Ci chodzi czy coś innego się we Wrocku jeszcze dzieje? Edytowane 30 Lipca 2007 przez Aster Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam!Zrobiłem w końcu kilka fotek mojego pupilka który stoi u mnie w pokoju koło tv :) , oto one http://bikepics.com/members/dziki/ niezły prosiak co chłopaki? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 niezły, ale który:-P a we wrocławiu w kazda ostatnia sobote miesiaca jest giełda staroci na giełdzie samochodowej, czasem ludzien przynosza takie wynalazki, kupiłem kiedys silnik komplet Gnom do roweru za 100, a koles miał jeszcze 4 w czesciach:-)warto sie przejsc najlepiej rano, a na niskich łąkach tez sie trafaiaja cuda, jak jestes ze wro to zajdz i luknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wczoraj koles sprzatnoł mi sprzed nosa komara mr 232 komplet(miał nawet taske na narzedzia) full org. farba po cenie złomu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czato2 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 komar ładna stara maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a 2tygodnie temu sprzatneli mi we wroclawiu simsons sr1 z poczatku serii za350zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koo_jot Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jest tu ktoś jeszcze? Chciałbym się skontaktować się z autorem tematu bo akurat mam podobnego Komara w wersji exportowej z tabliczką znamionową po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi