Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Czerwca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2003 Kawał klamota. Tylny błotnik ja ucięta w połowie wanna, tylko emalii brakuje. Nie mój klimat, o gustach się nie dyskutuje, mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 28 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2003 W sam raz do przerobek. Zmienic lampe, zdjac te boczne oslony chlodnicy i tylny blotnik i te oslonki po bokach, zostawic tylko kanape i bedzie super sprzet. Po takich przerobkach jak najbardziej jestem za. W sumie malo roboty bo tylko pare elementow do zdjecia. Hond zrobi to pewnie do USA, taki troche Hondo-Cadillac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 28 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2003 Arlen Ness się kłania.nie bierze mnie to.wręcz przeciwnie-nic nowego ani efektownego.co najwyżej efekciarskiego,a to nie to samo :? :? . pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 2 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2003 już gdzieś to widziałem i o ile dobrze pamiętam to pod spodem pisało że to ma być valkiria w wersji 1800cm3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 2 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2003 TAK TEN MODEL NAZYWA SIE VALKIRIE RUNE I DLATEGO DO VALKIRII JEST PODOBNY :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi