skoal Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Aby oglądać to w miare normalnych warunkach to pasuje wziąć bilet na sektor 3,doliczyc do tego transport plus jakies żarcie po drodze to sie ponad 150 zł robi w moim przypadkuTo sie mylisz... Obojetnie w jakim miejscu usiadziesz na widowni bedzie doskonaly widok... nawet na "gownianym" miejscu na samej gorze...Wiem, bo bylem i wszystko widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wo09 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Piszą, że jest ten sam program zawodów w piątek i w sobotę. http://www.dext.pl/notj/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Czy ktoś się orientuje czy w piątek jest to samo cow sobotę?Zazwyczaj bywa tak, że jak jest impreza i niby jak oba dni są takie same to zawsze pierwszy dzień jest fajniejszy i większośc jest bardziej zpałerowana aj a mysle ze w sobote bedzie ciekawiej gdyz w koncu jest to dzien wolny od pracy i ludzi bedzie wiecej to i zawodnicy beda bardziej odpierdzielac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (mały news)cd. W "SPODKU" jak zawodnik wystąpi na zaproszenie FIM/IFMXF Darek DARO Kłopot, po wariackim robieniu licencji :crossy: (one week) oraz zielonogórski zajawkarz FMX "greg-xfun" w roli JURY (1z5). PS. DARO trzymam kciuki za ten trik...... Szkoda że nie zobacze tego LIVE :):( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam.Wie ktoś czy zawody nie będą przeniesione na inny termin z powodu wypadku w kopalni?Mi coś się o uszy obiło,że prezydent ma wprowadzić żałobe na śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flor Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam.Wie ktoś czy zawody nie będą przeniesione na inny termin z powodu wypadku w kopalni?Mi coś się o uszy obiło,że prezydent ma wprowadzić żałobe na śląsku. Na dzień dzisiejszy impreza odbywa sie normlanie. Co do programu, to teoretycznie i w piątek i w sobote przewidziane są te same atrakcje, ale mysle ze sporo zalezy od temperatury na widowni- jak freestyle to freestyle, na jakies improwizacje pewnie mozna liczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 A może ktos wie ile ta impreza bedzie trwała godzin +/-??pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Dalej nie wiem w jakiej TV bedzie transmisja :/ O ile wogole będzie ? Macie jakies info ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 A może ktos wie ile ta impreza bedzie trwała godzin +/-??pozdr.do 23 napewno a moze dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Cos mi sie zdaje ze zawody sie nie odbeda :icon_twisted: Z powodu tragedii w kopalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 TO ci sie złe wydaje zawody są aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 TO ci sie złe wydaje zawody są aktualneOk :icon_twisted: to czekam dalej na info w sprawie transmisji w TV lub internecie gdzie to mozna bedzie obejzeć :] Ponieważ chciałbym zobaczyć reprezetanta zieloneg góry ;) Darka Kłopota ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Chyba nie bedzie transmisji ale mozesz liczyc na film mojej produkcji :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flor Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Informacja oficjalna : impreza Diverse Night Of The Jumps odbywa sie zgodnie z planem -24 i 25.11 w spodku. Start o 20. Do zobaczenia :buttrock: Edytowane 23 Listopada 2006 przez Flor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Wyyyyyyyyygrałem 2 bilety !! Do zobaczenia w Katowicach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi