Benek14 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Wyposażenie:-kamera-aparat-notes-długopisJakiś materiał trzeba zrobić i pozbierać autografy :banghead:Nie tylko Pastrana robi Lazy Boy Backflip, więc może go zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 i jak tam panowie? ma ktoś juz bilety zamówione?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 i jak tam panowie? ma ktoś juz bilety zamówione?:bigrazz: wie ktos może jak wybrac sektor, bo mi ciagle wybiera sektor A :buttrock: a mi potrzebny jest sektor ktoryś z tych c,f,l,o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 No cóż... Ja wybrałem nową opone :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 My bilety juz kupilismy tzn kasa przelana czekamy teraz az przyjda do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 a spodek nie jest za niski do dobrego beckflipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 chyba nie... na środku wysokość sięga do ponad 30 m.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gocha Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 a nie orientujecie się gdzie można kupić bilety oprócz stronki www.ticketonline.pl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 CześćCzy nie sądzicie, że organizatorzy przesadzili z cenami biletów? Na stronie spodka ceny od 75zł za dzień. Myślę, że komuś się wydaje, że zarobi kupę kasy, a może być sytuacja, że będą skakać dla garstki ludzi w piątek i sobotę. A przy słabej frekwencji następna edycja może się nie odbyć? Powinni pierwszą edycję zrobić za bardzo przyzwoite pieniądze jako imprezę promującą FMX! Zobaczymy ilu widzów przybędzie?PozdrawiamGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Podzielam zdanie GAJEP'a ciągle sie waham.. jeżeli od 70 zł są bilety to na jakie miejsca można liczyć za te 7 dyszek ? I ciekawe ile trzeba zapłącić za przyzwoite miejsce.. Niezdrowa przesada , naprawde. Jeszcze jest troche czasu.. szkoda przegapić no i szkoda pieniedzy. pzdr. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Jeszcze jest troche czasu.. szkoda przegapić no i szkoda pieniedzy.pzdr. :crossy: Kasy zawsze szkoda ale od życia też się coś należy. Mnie miejsce kosztowało 150 zeta z groszami :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koldecure Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Witam serdecznie. Mam informację dla Wszystkich z okolic Łodzi.Organizujemy przejazd na Night of the Jumps z naszego miasta.Koszt przejazdu 50 zł w obie strony. Planujemy przejazd w oba dni (24 i 25 listopada), ale to wszystko zależy od liczby chętnych. Mamy również bileciki na tę imprezę Wszelkie informacje u nas w bileterii KOLDECUREŁódź, Piotrkowska 102 (w pubie Łódź Kaliska)tel. 602214751 lub na priva Ps dla adminów:Wiem, że to swego rodzaju reklama, ale chyba lepiej żeby forumowicze korzystali ze zorganizowanego przejazdu zamiast tułać się pociągiem do Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 A nie orientuje się ktoś czy będzie jakaś transmisja telewizyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 jada jade jade dzis zakupilismy bilety najlepsze miejsca caly rzad jak szalec to szalec bedzie nas 7 wspanialych do zobaczenia w spodku CześćCzy nie sądzicie, że organizatorzy przesadzili z cenami biletów? Na stronie spodka ceny od 75zł za dzień. Myślę, że komuś się wydaje, że zarobi kupę kasy, a może być sytuacja, że będą skakać dla garstki ludzi w piątek i sobotę. A przy słabej frekwencji następna edycja może się nie odbyć? Powinni pierwszą edycję zrobić za bardzo przyzwoite pieniądze jako imprezę promującą FMX! Zobaczymy ilu widzów przybędzie?PozdrawiamGajep powiem ci ze ku zaskoczeniu bardzo duzo biletow jest juz sprzedanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi