Koki_90 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Witam wybier sie ktos na ta impreze do Katwic do spodka ?? Oto info z neta : The Diverse NIGHT of the JUMPs - eliminacje do Mistrzostw Świata w Freestyle Motocrossie 24-25.11 Spodek, Katowice Freestyle Motocross to jedna z najbardziej widowiskowych dyscyplin sportu. Freestyle Motocross to niezwykłe przeżycie - zawodnicy na motorach wykonujący ewolucje na specjalnie przygotowanych rampach, nawet na wysokości do 25 metrów nad ziemią. Freestyle Motocross jest jednym z najbardziej fascynujących sportów świata.Kiedy głośne motory z pełną prędkością wjeżdżają na arenę publiczność szaleje z podekscytowania. Od roku 2000 najlepsi z najlepszych zawodników FMX prezentują ten niebezpieczny sport podczas widowisk NIGHT OF THE JUMPS, popisując się niesamowitymi zdolnościami. Imprezę obejrzało już ponad 400,000 widzów na żywo oraz miliony przed telewizorami. 24 i 25 Listopada, IFMXF przybywa do Katowic z Diverse Night of the jumps po raz pierwszy! 12 z najlepszych zawodników International Freestyle Motocross Federation (IFMXF) weźmie udział w rywalizacji o ostatnie punkty Mistrzostw Świata FIM IFMXF. W Katowicach poznamy pierwszego w historii oficjalnego Mistrza Świata Freestyle Motocross! W 2006 roku zainteresowanie imprezami NIGHT OF THE JUMPS gwałtownie wzrosło. Aż 23 imprezy odbędą się w 14 miastach, w 12 imprezach zawodnicy będą rywalizować o punkty w klasyfikacji pierwszych w historii Mistrzostw Świata Freestyle Motocross FIM/IFMXF. Freestyle Motocross powstał w Stanach Zjednoczonych w połowie lat 90-tych, a po raz pierwszy zaprezentowany w Europie przez IFMXF w 2000 roku. To pomogło przekształcić NIGHT OF THE JUMPS w międzynarodową serię zawodów, co stworzyło przed zawodnikami możliwość zaprezentowania tego spektakularnego sportu szerszej widowni. Polska po raz pierwszy gościć będzie oficjalne zawody zaliczane do Mistrzostw Świata FMX. Wystąpi czołówka zawodników: - Bart Oglaza (POL)- André Villa (NOR)- Mat Rebeaud (SUI)- Libor Podmol (CZE)- Fredrik Johansson (SWE)- Sebastian Wolter (GER)- Adam Jones (USA)- Jim McNeil (USA) I wielu innych.... 24.10 - wejście od 18.30 (start 20.00) 25.10 - wejście od 18.30 (start 20.00) Ceny biletów: od 60 zł. Przedsprzedaż w promocyjnych cenach trwa do 14.10. Info ze strony http://www.ticketonline.pl/trans/menu?LG=P..._the_jumps.html Jak by byli jacys chetni to mozemy sie umowic gdzies przed i razem isc kupa do Spodka . Odemnie bedzie okolo 20 crossowc'ow :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ja jade z kolega na 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ja chyba tez będe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Też prawdopodobnie sie zjawie, ale trzeba szybko zajmowac sobie miejsca :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) W poniedziałek dzwonie i rezerwuje jakieś dobre stołki.Czy wiecie coś o tym jacy zawodnicy tam będą?Bo chciałbym żeby do tych "wielu innych" zaliczał się Pastrana i Nate Adams, ew. Ronnie Renner jeśli wyzdrowieje :icon_mrgreen: Edytowane 7 Października 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 bede na bank :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 W poniedziałek dzwonie i rezerwuje jakieś dobre stołki.Czy wiecie coś o tym jacy zawodnicy tam będą?Bo chciałbym żeby do tych "wielu innych" zaliczał się Pastrana i Nate Adams, ew. Ronnie Renner jeśli wyzdrowieje :icon_mrgreen: No właśnie jeśli ich niebędzie to nie jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ja zjawie sie na 100% :banghead: z Mario_PL jutro bilety kupujemy :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ja zjawie sie na 100% :banghead: z Mario_PL jutro bilety kupujemy :banghead: pzdrA może wiesz ile blet będzie kosztował? Nie wiem od czego zależy cena, bo są od 60 do prawie 200zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ceny biletów są zależne od sektorów Tutaj jest wszystko: http://www.ticketonline.pl/trans/menu?LG=P..._the_jumps.html my idziemy na sektor 3... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ceny biletów są zależne od sektorów Tutaj jest wszystko: http://www.ticketonline.pl/trans/menu?LG=P..._the_jumps.html my idziemy na sektor 3... pzdr A jak jest z tymi dniami, bo są w piątek i sobote, czym sie to różni, lepiej na ten w piątek czy sobote, bo własnie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Jeżeli o to chodzi to nie mam pojęcia :banghead: ale chyba sie w pierwszy dzień wybierzemy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Jak by sie skrecilo dodatkowe sianko to mozna by na dwa dni :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 No ja e tez sektor 3 ten czerwony, ale nie wiem kiedy lepiej czy w piątek czy poniedziałek, ciekawe czym sie to różni :banghead: :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 nie no.. ja tylko na jeden dzien wypadam :biggrin: na dwa nie skołuje kasy. Szkoda, że Pastrany nie będzie. Jego Lazy Boy Backflip jest poprostu piorunujący! :banghead: Musze autografy potem wykołować.. poprostu sobie nie odpuszcze! :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi