RIEJU RR50:D Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Heh...No mam taką nadzieje:P A wiesz coś na temat tego sklepu mielocha? Jest tam taniej w zimie czy nie bo ja poprostu się nie orientuje:P=] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Niestety nie mam pojęcia. Również nigdy tam nie kupowałem więc niestety nie mogę Ci pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Nowe dyfuzory sa bardzo drogie. Nie raz na allegro z moto na czesci mozna za grosze wyrwac cos dobrego. Kupowanie nowego wg mnie jest nieoplacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 zmiana układu wydechowego w 2t..... powodzenia wam życzę.. poszukajcie na forum dużo o tym było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIEJU RR50:D Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 A więc pit_1 jesteś za czy przeciw wymianie układu wydechowego?:> bo ja już nie rozumiem Cię! POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 napewno musisz miec wydech ... bo ja jak chwile jezdzilem bez to mi nie wchodzil na obroty i wogole go mulilo ... najlepiej zaloz koncowke specjalnie do twojego modelu .. moze byc tuningowa ale do twojego modelu bo kazdy silnik ma inne parametry i potrzebuje inny wydech .. to jest moje zdanie .. sam tego doswiadczylem ale rob co chcesz :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi