1andy1 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Ostatnio natknąłem się na stronę internetowa gdzie sa relacje z setek wypadków... przesyłam link naprawde szokujące.... http://www.ogrish.com/archives/accident/Na pewno natknąłeś się na inne obrazki na tej stronie.Po co dajesz link ?Fascynujesz się odcinaniem głowy,czy kręci Cię obraz wypadków?- pewnie nie masz moto i to Cię, gryzie,chcesz pokazać ludziom jakie to niebezpieczne.Posiadanie noża nie jest równoznaczne z obcinaniem komuś głowy.Zastanów się........czasami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 mhy...nie mam moto? to co ja bym tu robił właściwie? zerknij na moje konto na bikepics to może uwierzysz. Cholera jasna, jakie podniecanie się? nie rozumiem co "ugryzło niektórych"Z tego co wiem był temat z wypadkami samochodowymi ta czeska strona,później motocyklista a raczej to co z niego zostało, i jeszcze jeden z 2 stroną o wypadkach samochodowych... była cisza a nagle wszyscy wyładowuja sie na mnie czy co?Podałem wyraźnie nie interesują mnie z tej strony inne wypadki niz te z motocyklistami a podałem ogólny adres bo nie chciało mi sie wklejać pojedynczo linków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Topic moze byc przeciez nikt nikogo nie zmusza do klikania na link...Jest wyraznie napisane: "relacje z setek wypadków... przesyłam link naprawde szokujące...." skoro ktos jest wrazliwy jak normalny czlowiek albo troszke mniej to chyba wie, ze nie powinien klikac w link... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 ja pier*le... zachowujecie się jak jakieś stare dewoty. kto ci każe, jeden z drugim, klikać na ten link??? wyraźnie jest napisane, że zdjęcia szokujące. nie lubię oglądać takich zdjęć i nie wchodzę na tego typu strony, ale żeby tak jechać na chłopaku, to lekka przesada.weźcie się puknijcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Dzięki dzięki za wsparcie przecież napisałem że szokujące.... Topic moze byc przeciez nikt nikogo nie zmusza do klikania na link...Jest wyraznie napisane: "relacje z setek wypadków... przesyłam link naprawde szokujące...." skoro ktos jest wrazliwy jak normalny czlowiek albo troszke mniej to chyba wie, ze nie powinien klikac w link... ja pier*le... zachowujecie się jak jakieś stare dewoty. kto ci każe, jeden z drugim, klikać na ten link??? wyraźnie jest napisane, że zdjęcia szokujące. nie lubię oglądać takich zdjęć i nie wchodzę na tego typu strony, ale żeby tak jechać na chłopaku, to lekka przesada.weźcie się puknijcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILIP2 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 :icon_mrgreen: Prosta zasada niechcę nie oglądam :buttrock: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 UUUUUuuuuu ciezkzie foty.Oglądnąlem tylko kilka , bo potem to juz to samo tylko flaki i krew i muzgi na ulicy. bleee pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Nie chcesz oglądać, to nie wchódż. Ja np. bardziej z respektem podchodzę do jazdy gdy zobaczę takie cóś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 :banghead: Prosta zasada niechcę nie oglądam :banghead: :biggrin:I tu popieram kolege Filipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caninus Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Był kiedyś taki szmatławiec "ZŁYTo było ścierwo dla takich psycholi jak autor tematu!Niedługo zaczną podpinać jakieś pedofilskie linki!I jeszcze jedno...To do kretyna który dał link do filmu z sekcji - Czy jak będą kroić kogoś Tobie bliskiego to tez nam to udostępnisz na filmiku?Potrzebujecie pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Jesli te foty maja komus dac do zrozumienia ze na ulicy sa tez inni i nie zap...200 po warszawie to ok bo mysle ze po to tutaj sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Po co takie rzeczy pokazywać?? i po co oglądać??Mnie takie coś nie fascynuje i nie podnieca, ale jak komuś sie podoba to...no wlasnie ja tez tego nie rozumiem potem czlowiek sobie wkreca:/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Był kiedyś taki szmatławiec "ZŁYTo było ścierwo dla takich psycholi jak autor tematu!Niedługo zaczną podpinać jakieś pedofilskie linki!I jeszcze jedno...To do kretyna który dał link do filmu z sekcji - Czy jak będą kroić kogoś Tobie bliskiego to tez nam to udostępnisz na filmiku?Potrzebujecie pomocy! psyhol to ty jesteś i uważaj na to co piszesz.... bo ja cie nie obrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 taka jedna fotka: http://www.perverts.nl/files/Motorcycle%20Accident.jpg nie wiem czy fotomontaż czy nie. Aha jeśli ktoś nie chce to niech nie wchodzi. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Okropne, nie da się oglądać ale to samo życie a właściwie śmierć. Bardzo wysoka cena za frajde latania na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi