dembik Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) witam wlasnie sprzedalem dr750 zastanawiam sie co kupic na nastepny sezon,przewaznie jezdze w trasie ale lubie tez skoczyc od czasu do czasu do lasu pobrykac troche zastanawiam sie nad afrika twin750.dr800.xtz 750 albo tdm850(moze900) tylko ze ten ostatni niezbyt chyba nadaje sie do lasu.sam juz nie wiem... :) Edytowane 5 Października 2006 przez dembik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Kup 2 :) Jeden an trasę, drugi do pyrkania po lesie. Od przybytku głowa nie boli!Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Kup 2 :) Jeden an trasę, drugi do pyrkania po lesie. Od przybytku głowa nie boli!Pozdro święte słowa Scrito - dwa rozwiązą problem :( Może warto wziąć pod uwagę V-Stroma małego lub dożego (wg woli :) ) - na forum jest chyba nawet temat taki zarzucony - zobacz http://forum.motocyklistow.pl/TRANSALP-KON...650-t57951.html pozdrawiam,krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembik Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 taa tylko zeby utrzymac 2 moto to trza troche kase w nie ladowac.a po powrocie do polski nie bedzie to takie latwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Kto by nie chciał mieć kilku motocykli. Ale z wymienionych wybrałbym Afrika twin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 A ja tam mam dwa... :) ... Monstera na twarde trakty, a WSK 175 S2 na bezdroza :) Pozdrawiam. No coments! Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Miałeś Biga 750 to masz pojecie jak bedzie z 800 :) Ja swoim smigam po lesie, niekoniecznie po lesnych drogach :) Łatwiej nim manewrować, balansować ciałem dzieki waskiej szybie i nie tak wypasionym owiewkom które łatwiej też uszkodzić. AT i ST też świetnie daja sobie rade w terenie widziałem na własne oczy :( O TDM sie nie wypowiem bo to nie jest ENDURO! Zjazd z asfaltu na własne ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi