Mkorwas Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Ej jaka faza osa ze znaczkiem WSK :rolleyes: A ja mam Daelim'a NS 125 ze znaczkiem mercedesa ;) Autentycznie ;) Pozdro :P A co do naklejek to mam 3 naklejki wsk któe kupiłem na allegro :) i były w sprzedarzy :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Zobaczie na cylinder tej osy jest on chyba od wsk.bo osa M50 miala inaczej użebrowany cylinder.Na pewno ten znaczek ktos dokleiłPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 ten cylinder na 100% nie jest od m50, ona miala inna glowice i inne uzebrowanie cylindra, temu blizej do m52 niz m50 :buttrock: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwiak Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 ogolnie osa to piekny skuterek, nie to co teraz.... czuc w nim dusze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 O dokładnine "skuwiak"! Nigdy nie trawiłem skuterów.. (nie bede sie tu rozpisywał bo nie chce obrażac skuterowców)ale skutery zabytkowe maja u mnie szacunek jak kazdy inny weteran, poniewaz wiekszosc miała biegi no i tak jak napisałes czuc w nich dusze;) Maja swoje okragle kształty, i przyjazna sylwetke, tak jak stare poczciwe Włoskie skutery bo to przeciez chyba z Włoch przyszla moda na skutery;) taki klasyczny skuter jest fajny, a nie nowoczesny stylizowany na sciga..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwiak Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 zgadzam sie z toba... teraz malo ktory uzytkownik wie jak wyglada prawdziwy skuter.... te stare skuterki to bylo cos... no i te biegi.... racja, racja, a co sadzisz o simsonku skuterku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Ale o tym simku skuterze tym nowym? Czy o tym zabytkowym co wychodzil czesto w pomarańczowym kolorze ? ( nie znam dokladnych oznaczen), oba te simsony sa wedlug mnie dobre, szczególnie ten zabytkowy ponieważ ma charakterystyczny kształt klasycznego skutera (jak te Włoskie), a jesli chodzi o nowego sima to jest dobry, ale nie ma w sobie tej duszy;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwiak Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Ale o tym simku skuterze tym nowym? Czy o tym zabytkowym co wychodzil czesto w pomarańczowym kolorze ? ( nie znam dokladnych oznaczen), oba te simsony sa wedlug mnie dobre, szczególnie ten zabytkowy ponieważ ma charakterystyczny kształt klasycznego skutera (jak te Włoskie), a jesli chodzi o nowego sima to jest dobry, ale nie ma w sobie tej duszy;)Pozdrawiamchodzilo mi o tego sterszego....o nim mozna smialo powiedziec ze ma dusze i jest weteranem.... kumpel ma takiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 mowisz o Simsonie suhl, czy jakos tak :buttrock: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwiak Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 sam nie wiem. u mnie mowi sie na to simson moped.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 no to moze simson sr2, taki jak stary komar z pedalami :icon_twisted: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwiak Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 no chyba o to chodzi.....fajny sprzet..... bardzo mi sie podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 nie nie, simson Sr2 to wyglada podobnie do komara napedaly, jest bardzo ladny http://allegro.pl/item140667507_simson_suh...dokumentow.html ale nie o tym mowimy;) mi chodzilo o tego wlasnie zabytkowego skutera http://allegro.pl/item142698071_simson_skuter_okazja_.htmlpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwiak Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 no o to mi wlasnie chodzilo....... to jest sprzet....pozdrawiam.... :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi