emil1005 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 a ja widzialęm mito z 6 i 7 stopniową skryznią biegów w tym samym modelu, chodzi mi o mito w nowej budzie, 7 biegowe mają dopisek evo a 6 go nie mają dopisek evo a prawidłowo EV mają wszystkie mito w nowej budzie tj po 1995 roku.I nie ma to nic wspolnego z liczbą biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 może fakty?? http://www.cagiva.it/_vti_g6_ver.aspx?IdVer=78&rpstry=178_Proponuje spojrzeć, a potem się wypowiadać, więcej nie pisze bo nie ma co sie kłucić o bzdety.EV wychodzą z innej fabryki niż włoskie mito. Inaczej mają zbudowany silnik i dlatego mieszczą 7 a nie 6 biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvio Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ja mam 178 cm i było okej :)Qmpel ma 2007 r., czarno czerwoną - z wyglądu extra.Ma wsadzony wydech Leo Vince V6 + większe dysze i ... trzy razy bardziej wolałem jego poprzedniego Rox'a, który ładnie zapier*alał a to ledwo jedzie :banghead: Straaasznie krótkie biegi mnie bardzo denerwują :buttrock: Heh no to ja ;DDOj Kubuś przecież Ty nie lecialeś pelnym gazem .Chyba na 3 lecialeś ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ale mówie przecież tutaj o przyspieszeniu a nie o v-maxie :wink: A leciałem na 3 biegu, bo po parkingu to ciężko :banghead:Tak BTW pochwal się jak wytrzymała jest TZRka heheh ;) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vochu Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Mój kumpel ma TZR 50 z 2007 roku w malowaniu czerwono białym (fajny efekt) ;]Ma 189-190cm wzrostu i dobrze na niej wyglada. Na blokadzie wyciągała 45km/h po odblokowaniu 75km/h, ponieważ modele 2007 mają założone inne(wieksze) zębatki niz poprzedniczki. Ma BAAAAAAARRDZZZZOOOO dobre przyspieszenie. Ja planuje zrobić prawko A1 (jak sie pytalem to kosztuje 1100zł) i kupić Aprilie RS 125 97-98 rocznik. A kolega też planuje zrobić A1 i wsadzić do tzrki 80ccm. Przynajmniej będzie legalnie jeździł ;P. :wink: Pozrd :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 chyba za dużo wpisałeś 1100 prawko na a1u mnie łaćznie wyszło (kurs badania lekarskie zdawanie wyrobienie) 700 zła tak w ogóle nie myśleliście o supermoto, zamiast o scigach, wg,. mnie większy szpan i moto przeznaczone na nasze drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) może fakty?? http://www.cagiva.it/_vti_g6_ver.aspx?IdVer=78&rpstry=178_Proponuje spojrzeć, a potem się wypowiadać, więcej nie pisze bo nie ma co sie kłucić o bzdety.EV wychodzą z innej fabryki niż włoskie mito. Inaczej mają zbudowany silnik i dlatego mieszczą 7 a nie 6 biegów. co ty za przeproszeniem pie**olisz, ev poza plastikami i zegarami (stelaze itp i elektryka)nie rozni sie niczym od starszej mito, WSZYSTKIE PODSTAWOWE ELEMENTY SA TAKIE SAME!!Uwiez ze 7 i 6 biegowe nie mają innych silników, powiem wiecej - bez problemu mozna zmienic skrzynie z 7 na 6 i odwrotnie bo kartery i cała reszta jest taka sama. Ta mito ktora teraz mam jest juz moją piątą wiec uwiez ze wiem o czym pisze. ta mito ktorą pokazałes to normalna EV z 6 biegową skrtzynia i naprawde nie ma ani innego silnika ani nie jest produkowana ch*j wie gdzie i jesli twoim zdaniem MITO EVO od MITO rózni się liczbą biegów to chyba naprawde nie mamy o czym rozmawiac. I prosze nie wprowadzaj ludzi w błąd. Edytowane 15 Lipca 2007 przez H4zell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Tzr gabarytowo jest duza:D Ja wolałbym jednak RS :)A ile wazy ta TZR???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Heh no to ja ;DDOj Kubuś przecież Ty nie lecialeś pelnym gazem .Chyba na 3 lecialeś ; ) a ogólnie ile leci?? bierze skuterki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Sylwek tu rzadko zagląda.Z wymienioną dyszą i wydechem Leo V6 leciała 105 km/h, teraz z wydechem Hebo 117 km/h :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi