marcysiek Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ja tyż dotarłem szczęśliwie, niedługo zapodam foty.Super impreza...Szczególnie na zamku Grodziec.Kto nie był niech żałuje...Nocleg był ekstra, przy otwartym oknie hehehe....czuje zatoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Vitka :banghead: Hehe fakt impra zaj..... głowa boli mnie do dzisiaj po złotym napoju . Czekałem , czekałem i się nie doczekałem mówie o Brodzie i Krasnalu Poczekajta jak was dorwe w Bolcu to o własnych siłach tylków z ziemi nie oderwiecie :banghead: . :biggrin: Zastanawiam sie jak organizator wytłumaczył się z wywalonych i połamanych drzwi ( wrot ) do zamku. Pozdro i zobaczyska gdzieś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Czekałem , czekałem i się nie doczekałem mówie o Brodzie i KrasnaluNo nie dało rady :banghead: Jak udało mi się ustalić to po imprezie pątkowej poszedłem spać w sobotę o 4 rano i jakoś szybko dzień mi "zleciał". Wstałem wieczorem, zjadłem śniadanie i znów trzeba było iść spać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Tu znajdziesz pare fotek z imprezy Bolesławiec-Grodziec.Było troche wiecej, ale wiadomo cenzura....http://marcysiek.fotosik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 No nie dało rady :) Jak udało mi się ustalić to po imprezie pątkowej poszedłem spać w sobotę o 4 rano i jakoś szybko dzień mi "zleciał". Wstałem wieczorem, zjadłem śniadanie i znów trzeba było iść spać :buttrock:No faktycznie Krasnal dałeś plamę.A z tym spaniem to z Irkaa czy z jakąś inną panienką.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Niestety, nie moge udzielić odpowiedzi :buttrock: irkaa jest na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Nie ma jej na forum.. co Ty krasnal.. Spał nie wiem z kim, bo ja wróciłam później :buttrock:I też żałuję że nas tam nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Vitka :biggrin: Zastanawiam sie jak organizator wytłumaczył się z wywalonych i połamanych drzwi ( wrot ) do zamku. Pozdro i zobaczyska gdzieś tam co sie przy.....dalasz :) to już nasz problem (który z resztą został już załatwiony) , ciesze się że większości się podobało, DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA SUPER ZABAWE :buttrock: OBY DO NASTĘPNEGO RAZU :crossy: Fajne fotki Marcysiek :biggrin: ja za kilka dni też zapodam link ze zdjęciami z imprezy, a do Ciebie odezwe się na priva o zdjęcia :) pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 co sie przy.....dalasz :crossy: to już nasz problem (który z resztą został już załatwiony) , ciesze się że większości się podobało, DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA SUPER ZABAWE :buttrock: OBY DO NASTĘPNEGO RAZU :biggrin: Fajne fotki Marcysiek :biggrin: ja za kilka dni też zapodam link ze zdjęciami z imprezy, a do Ciebie odezwe się na priva o zdjęcia :) pozdro for all Sempo chetnie też łykne Twoje foty. Było super...tylko ten kac............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 cześć chłopakiwkońcu przyszedł ten czas kiedy zdjęcia z zakończenia w w Bolesławcu znalazły swoje miejsce w sieci, a więc ogladać podziwiać i przypominać sobie jak to było jak towarzycho się bawiło :cool: http://www.moto.akcent.pl/motoalbum/zlbc2/index.htmlFOTO Z ZAKOŃCZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 cześć chłopakiwkońcu przyszedł ten czas kiedy zdjęcia z zakończenia w w Bolesławcu znalazły swoje miejsce w sieci, a więc ogladać podziwiać i przypominać sobie jak to było jak towarzycho się bawiło :icon_mrgreen: http://www.moto.akcent.pl/motoalbum/zlbc2/index.htmlFOTO Z ZAKOŃCZENIA Sempo super foty...dzięki, za rok się piszę....chyba będzie, co?...Do dzis wspominam miło imprezę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi