koks Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 no wlasnie czy to dobry olej. Dodam ze w tym momencie w hornecie mam zalany pelny syntetyk castrol 5w40. a w vfr 750 nie wiem co jest bo wlasnie ja kupilem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witam z tego co wiem to jest olej do auta a nie do moto jesli castrol to R4 superbike mam taki u siebie i jest okodradzam kombinacje z olejami samochodowymi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 odradzam castrola, zalali mi kiedys taki do cbr-y i byl do bani.jakikolwiek polsyntetyk do moto i bedzie oktakie moje skromne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioslarz Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Po pierwsze to Castrol jest ok! Po drugie Castrol robi specjalne oleje do motocykli! Jak zalejesz swój motocykl magnateciem to moze ci sprzegło po jakim czasie wyleciec poniewaz tamten olej nie jest przystosowany do stosowania prz mokrych sprzegłach! Co gorsze nie ma tez on dodatkow które poprawiaja prace skrzyni biegów wiec jak chcesz! Motocykl pojedzie na wszystkim nawet jak mu miksola nalejesz tez odpali tyle ze po chwili stanie juz na amen! Tak samo bedzie na oleju samochodowym! Choc nie przecze do samochodu moze byc niezły do motocykla jest do bani!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Wszystkim znawcom polecam wątek o olejach, jest troche niżej, bo twierdzenia dotychaczas tu zawarte są do bani :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi