ventura Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Mam pytanko, bo tak sobie śledze Twój dość ciekawy post. Ile dolarów wyjdzie Ci za naprawe? Bo nie tak dawno pewien znajomy wyciął orłą na zygzaku że tylko silnik praktycznie został. JAk CI za drogo wyjdzie to mogę zapytać ile by chciał za to co Ci potrzebne i będziesz miał z głowy. Jego moto jest chyba z 92 roku, wersja USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Mam pytanko, bo tak sobie śledze Twój dość ciekawy post. Ile dolarów wyjdzie Ci za naprawe? Bo nie tak dawno pewien znajomy wyciął orłą na zygzaku że tylko silnik praktycznie został. JAk CI za drogo wyjdzie to mogę zapytać ile by chciał za to co Ci potrzebne i będziesz miał z głowy. Jego moto jest chyba z 92 roku, wersja USA Cześć!!! Zapytaj się o wał razem z korbowodami, lub ewentualnie cały silnik (ile by kosztował) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Od tego chropowatego czopu jest ten po lewej http://img100.imageshack.us/my.php?image=simg5762fb3.jpg po cichu stawialem wlasnie na ten korbowod :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Witam!!! Otóż mam namiar na firmę w Wawie która szlifuje wały i dorabia panewki. Wiem, wiem, że nie szlifuje się wałów, ale ten pan mówi że po szlifowaniu azotuje go aby utwardzić. Z tego co wiem to po azotowaniu materiał jest twardy. Ale czy wystarczająco? Czy po 5000 km nie będę musiał robić od nowa remontu? Myślałem też aby dać do galwanizerii aby nałożyć chrom techniczny. Wiem że chrom też jest twardy.Trzecia opcja to kupić używkę, jednak nie wiadomo w jakim może być stanie ten drugi wał. Co wy byście mi doradzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 wszystko zalezy od $$$. Uzywany wal z korbowodami to wg mnie dobry wybor, pod warunkiem ze przed zakupem tego zestawu jest mozliwosc bardzo dokladnego wgladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi