Kuba 89 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Mefisto- uwierz, że inni także czekają z takim ciśnieniem/niecierpliwością na wiadomości o stanie Ziuta :icon_mrgreen: OTL- nie tylko Ty chesz pomóc Łukaszowi, ale całe SBT również. Jednak niestety większość z Nas jest niepelnoletnia i nie możemy oddawać krwi. te idiotyczne przepisy w naszym kraju, szkoda gadać :biggrin: Pamiętaj, że możemy informować poprzez znajomych, ogłoszenia, www, opisy na gg itd o zbiórce :buttrock: Edytowane 2 Października 2006 przez Kuba 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 http://www.krewniacy.pl/?action=showArticle&id=115 to faq ze strony krewniacy.pl wynika tam jednoznacznie ze krew mozna oddawac co 8 tygodni - tak mi sie wydaje po tym co przeczytalem tam i na ichnym forum. a to z innej strony, takze potwierdzam Aby oddać krew należy: - mieć ukończone 18 lat, - posiadać przy sobie Dowód Osobisty. Jednorazowo oddaje się nie więcej niż 450ml krwi (krew pełna). Krew można oddawać co 8 tygodni, ale nie częściej niż 6 razy w roku. Krwiodawcy po zabiegu otrzymuje 8 czekolad oraz zwrot kosztów podróży. http://www.krew.hrubieszow.info/Mam nadzieje ze to info sie przyda. pozdr. g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Gadałem z kumplem ze Straży Pożarnej, powiedział że porozmawia z kolegami w pracy i jutro lub po jutrze stawią się na Marcelińskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Witam, rozmawiałem dziś z kuzynem. W środę on wraz z ludźmi z Ekonomicznej i jego kumplami z VIII LO przyjadą oddać krew na Marcelińską :icon_mrgreen: Jedno jest pewne...krwi nie zabraknie :buttrock: Edytowane 2 Października 2006 przez -=Mefisto=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Niech ktos od nas wszystkich przekaze pozdrowienia ziuTowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Kurcze, jak to czytam, to włosy demba stają ... z tego co widzę, setki ludzi staje nagle w ogonku w całym kraju, skraplają się i cieszą w duchu, że dali kawałek siebie dla gościa :icon_mrgreen: Cenny to dar, mieć taką rzesze kumpli, których większości nawet się nie widziało na oczy, a jednak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ziut trzymaj sie!Ja po zoltaczce to nie zalicze polowki dla Ciebie!Jestesmy z Dziadkiem z Toba!Bedzie dobrze!rudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 ..jak to czytam to az nie moge wyjsc z podziwu.. dwa dni na cala polske z krwia... ludzie jestescie niesamowici! ... potwierdzaja sie slowa- jestesmy jedna wiekla rodzina.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Cieszę się że jest z nim troche lepiej, ale i tak ide też oddać kawałek siebie dla niego!! dobry chłopak.3maj się Mały!! jak coś nowego będzie wiadomo to szybko informujcie...pozdrawiam motocyklistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Wszyscy jesteśmy myślami i sercem z Ziutem !!! Jesteśmy pewni, że niedługo bedzie z nami znow w ekipie, trzymamy za to kciuki !!! Podjedzmy pod szpital i dajmy mu siłe, żeby chcial wyzdrowieć dla nas !!! Być może nas nie zobaczy, ale ważne ze nas usłyszy !!! Umówmy sie na jakiś dzień, któras godzine i dajmy Mu znać, że jesteśmy z Nim i czekamy na Niego !!! Edytowane 2 Października 2006 przez finko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Kurcze, jak to czytam, to włosy demba stają ... z tego co widzę, setki ludzi staje nagle w ogonku w całym kraju, skraplają się i cieszą w duchu, że dali kawałek siebie dla gościa :icon_mrgreen: Cenny to dar, mieć taką rzesze kumpli, których większości nawet się nie widziało na oczy, a jednak ... ..jak to czytam to az nie moge wyjsc z podziwu.. dwa dni na cala polske z krwia... ludzie jestescie niesamowici! ... potwierdzaja sie slowa- jestesmy jedna wiekla rodzina.. Goska Dlatego że (tak myślę) ludzie mają świadomość że na jego miejscu mógł być dosłownie KAŻDY Z NAS dopóki się tego nie zobaczy na własne oczy to każdy myśli "ale tam przesadzają " ,"mi to nie grozi" itp ja też tak myślałem i wiecie co?? od soboty jadąc motocyklem nie przekroczyłem 80 km/h i ciągle mam ten widok przed oczami..... Wy też tak macie czy tylko ja ????? Edytowane 2 Października 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Z mojej strony rowniez powiadomiłem kogo sie dało i kto może oddaje krew dla Ziuta, sa juz odzewy i ludzie meldują sie na Marcelińskiej.Tylko w taki sposób możemy pomóc Małemu w jego walce o powrót do zdrowia.Wierzę, że wszystko bedzie OK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Bardzo bym chciał oddać krew dla Łukasza, z którym się znamy od wielu lat, ale nie mogę (robiłem tatoo niedawno). Bardzo mi żal, tego nie przeskoczę :icon_mrgreen:Trzymaj się Mały, dobrze będzie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Tomek ma rację trzeba cos zorganizowac i podjechac do Łukasza!!! :icon_mrgreen: p.s. Kiler ja od soboty w ogole nie jezdziłem... jak widziałes sam podnosiłem z niego sprzęta i jakoś wciaz kiepsko sie czuję... ZIUTEK 3MAJ SIE!!! POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witajciekurde ja tez od soboty nie jezdzilem jeszcze. Jak cos bedziecie organizowac dajcie znac. U mnie tak samo powiadomilem kogo sie da, i wczoraj bylismy razem oddac krew. Bedzie napewno dobrze. :buttrock: nie ma innej mozliwosci :icon_mrgreen: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi