bartusdr Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja nie widziałem, zeby chociaz probowal ;) Bo to porządny motocyklista, a nie taki kat, jak większość z was :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 POPIERAM! JAK KTOS CHCE ZOBACZYC MARCO NA KOLE TO MUSI BYC BEZPIECZNIE!!!!!!!!! jak będziesz szukał nie katowanej R1 to wiesz gdzie uderzać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 jak będziesz szukał nie katowanej R1 to wiesz gdzie uderzać :clap: marco twoja r1 nie jest skatowana ale za to aparat bardzo nikt tak nie pstryka duzo fotek jak ty :icon_mrgreen: ale za to sa bardzo konkretne ;) :notworthy: :D wielkie brawa dla fotografa niezniszczalnych :biggrin: ;) ;) oby fotek bylo jak najwiecej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) marco twoja r1 nie jest skatowana ale za to aparat bardzo nikt tak nie pstryka duzo fotek jak ty ale za to sa bardzo konkretne wielkie brawa dla fotografa niezniszczalnych oby fotek bylo jak najwiecej no ty kamerki też ostatnio nie oszczędzasz :icon_mrgreen: i prawidłowo im więcej praktyki tym lepiej potem wychodzitrzeba nazbierać sporo materiału żeby było co robić przez długie zimowe wieczory Edytowane 14 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 co w końcu z tym zakończeniem jest ktoś potwierdził termin 30.09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 co w końcu z tym zakończeniem jest ktoś potwierdził termin 30.09 rozmawialem z gosciem z klubu V2 zakonczenie jest 30.9 bulgarska a wieczorkiem w klubie V2jest pozegnalna impreza :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) a wieczorkiem w klubie V2jest pozegnalna impreza wydaje mi się że możemy zrobić sobie sami swojąumówimy się gdzieś w pubie na wieczór i popijemy za kończący się sezon Edytowane 17 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) umówimy się gdzieś w pubie na wieczór i popijemy za kończący się sezon Jaki kończący się sezon :biggrin: trzeba jeździć dopóki nie spadnie śnieg ;) :P(oczywiście taka impra to całkiem dobry pomysł :crossy: :crossy: ) Edytowane 17 Września 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jaki kończący się sezon trzeba jeździć dopóki nie spadnie śnieg przecież nie napisałem koniec tylko kończący wiadomo że latamy do pierwszych śniegów wstępnie zaproponuje pub Svejk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 wstępnie zaproponuje pub Svejk a co powiecie na coloqwium?? :biggrin: dobra muzyka tani browar i wspanialu klimat ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 coloqwium hhhmmmm wieczorki taneczno - bokserskie to lubie ja bym proponowal zac-a tam nie ma bramki wszyscy maja misje pokojowa i klimat zajebisty ale to juz do przeglosowania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 A ja bym proponował grilla na jakiejś działce wraz z noclegiem - przynajmniej będzie można przyjechać gratem i się przy tym nachlać :biggrin: Niestety działeczką nie dysponuję... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 dzialka chyba odpada bo kto o zdrowych zmyslach przyjmie taka bande popaprancow hahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 nie wazne gdzie wazne zeby popic :notworthy: - od czasu skonczenie studiow w Poznaniu nie jestesm juz na biezaco w sprawie dobrych lokali w Poznaniu wiec zdaje sie na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) ja sie postaram dostosowac i wpasc tam gdzie bedzie wiekszosc :] Edytowane 19 Września 2006 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi