cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 wie ktos moze kiedy planowane jest jakies zakonczenie sezonu w Poznaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-sbt Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mi sie nie spieszy, ale zapewne bedzie pod koniec wrzesnia tak jak zwykle!!! :biggrin: Mam nadzieje, ze w tym roku zmadrzeja i zrobia na bulgarskiej calosc , bo malta to porazka!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 wie ktos moze kiedy planowane jest jakies zakonczenie sezonu w Poznaniu ? Ty jeszcze pożadnie nie pojeździłem i już się pytasz o zakończenie sezonu?? :biggrin: Szykuj bandziora żeby był sprawny :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 bandzior juz smiga, wczoraj 6 godzin zabawy z wezykiem od paliwa i potem chodzil idealnie ;] choc bede musial zrobic jeszcze jakas dluzsza trase i wtedy wszystko sie okaze ;]wiec moze niedlugo na bulgarskiej sie pojawie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 choc bede musial zrobic jeszcze jakas dluzsza trase i wtedy wszystko sie okaze ;]wiec moze niedlugo na bulgarskiej sie pojawie ;]To chyba taka długa trasa nie jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 zalezy ktoredy sie jedzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 WIELKOPOLSKA PARADA MOTOCYKLOWA - POZNAŃ30 WRZEŚNIA 2006 start godz 11 z pod STADIONU LECHA ul Bułgarska - POZNAŃORGANIZATOR PARADY : Jacek Markowski wieczorkiem impreza w klubhousie V2 ( FORT 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 WIELKOPOLSKA PARADA MOTOCYKLOWA - POZNAŃ30 WRZEŚNIA 2006 start godz 11 z pod STADIONU LECHA ul Bułgarska - POZNAŃORGANIZATOR PARADY : Jacek Markowski wieczorkiem impreza w klubhousie V2 ( FORT 8) Z pod Lecha ;) :D Z kąd masz te info?? Magneto to juz nie organizuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jacek Markowski jest przecież z Moto Magneto. Możlwe, że organizator poszedł po rozum do głowy i doszedł do wniosku, że Malta to obłęd, a stadion to idelana, sprawdzona już od wielu lat miejscówka :D Parking na Bułgarskiej jest według mnie pod każdym względem lepszy- jest tam więcej miejsca, swobodniejszy dostęp do sprzętów (oglądania przez ludzi), miejsce do pokazów i w ogóle poprostu bez porównania. Miejmy nadzieje, że będzie to faktycznie stadion, a nie tylko plotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 bulgarska to najlepsze miejsce a i tak zawsze sie tam konczy gdzie indziej wogule nie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 czyli nic ciekawego się nie wydażybo znowu nikt nie zabezpieczy i będzie syf jak zwykle kupa wiary jak chcą żeby wiara troszkę poświrowała powinni pomyślec o jakimś zabezpieczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 czyli nic ciekawego się nie wydażybo znowu nikt nie zabezpieczy i będzie syf jak zwykle kupa wiary jak chcą żeby wiara troszkę poświrowała powinni pomyślec o jakimś zabezpieczeniu TAK JEST!!! POPIERAM! JAK KTOS CHCE ZOBACZYC MARCO NA KOLE TO MUSI BYC BEZPIECZNIE!!!!!!!!! ;) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 TAK JEST!!! POPIERAM! JAK KTOS CHCE ZOBACZYC MARCO NA KOLE TO MUSI BYC BEZPIECZNIE!!!!!!!!! :notworthy: :icon_mrgreen: :D :biggrin: :biggrin: ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 A propos :notworthy: Nie widziałem jeszcze marasa żeby na kole jeździł ;) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Ja nie widziałem, zeby chociaz probowal :icon_mrgreen: Edytowane 13 Września 2006 przez finko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi