Jimmy Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) ja podklad z filmiku wycielem w adobe z video :)a w filmiku "free ride" podklad to "trick daddy let's go" Edytowane 5 Października 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas1991 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ja próbowałem postawić komarka hmmmmmm... chyba to był ogar to przejechałem 10m :) Cytuj http://radio.elektroda.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 rs-ke można ale za długo nie pojedziesz :):D Chyba że po pożądnym tuningu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Co nie zmienia faktu, że kolesie z filmiku wymiatają :biggrin:. Ma ktoś pomysł gdzie crashpady można by do mojej MB-80 zamontowac ? Bo ostatnio uczę się wheelie robić inaczej :bigrazz:. Z nogami na ziemi, z miejsa 40 m przejechalem :lalag:. Teraz staję na tylnych podnożkach i wyrywam bez sprzęgła z 1 ;). Troche słaby - ehh ten tłumik od sima - ale co tam :flesje:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Z nogami na ziemi to nuie jest wheelie. Z nogami na ziemi to nie jest wheelie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 no ale wiesz od czegos trzeba zaczac ... nie kazdy jest na tyle odwazny zeby ryzykowac przewroceniem sie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Ehh, nogi NIE są na ziemi tylko kilka cm nad nią wiszą w razie czego ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Taka jazda to troche nieteges.Najlepiej uczyc sie od razu:PJa jezdzilem na gumie enduro to tam nogi wystawic zabardzo niebylo bo wysoki:PNajwazniejsze jest wyrobic sobie odruch tylnego hamulca.ze gdy lecisz na plecy od ruchowo delkiatnie go przyciskasz lub gdy juz calkiem lecisz to fest i spadasz na 2 kolo.trzeba przelamac strach poderwac wejz wysoko kolem zlapac punkt balansu taki ze anby jechac wystarczy leciutki ruch manetką albo nawet puszcza sie ja na chwile.Razsie uda i bedziecie latac daaalekoo ja tak bynajmniej mialem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 hehe, wlasnie, ja teraz sprzedaje swoj i przymierzam sie do Sendy. Da sie tym troche na gumie polatac ? Najchetniej to bym wzioł DT 125 ale musi byc rejestrowana na motorower... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 senda powinna dac rade ... chociaz zawieszenie ma do dupy to mozna to poderwac ... sm i enduro sa najlepsze do stuntow ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 To chyba nie jest RS 50 tylko bardziej TZR , tak mi sie wydaje... Ale to co oni tam robią to naprawde... Respect :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Sa różne motorki jednymi jezdzi sie lepije drugimi gorzej.Ale napewno każdym motorkiem da sie zrobic cos fajnego trzeba tylko bardzo chciez i trenowac bo to podstawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 to rs bankowo.we wczesniejszych filmach ma jeszcze seryjne owiewki:PSEnda na cylinderku 80cmm bardzo elegancko wchodzi na gume nawet z 2 biegu przynajmniej na Malossi Mhr 80.Taki mial Zysio z forum i na takiej jezdzilem i wrazenia mile :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 chris latal fajnie na derbi, choc jeszcze dalej ja ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi