karol0545 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Gratuluje fajny sprzęt.Pewnie fajnie sie na nim jeżdzi.Napis zjakie ma osiągi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 tylko nie odwala numerow ze szkola zeby rodzice nie sapali. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Naprawde fajne moto :cool: . Teraz sobie pośmigamy na jakieś zloty. :icon_mrgreen: :wink: :eek: Pozdro Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Gratuluje fajny sprzęt.Pewnie fajnie sie na nim jeżdzi.Napis zjakie ma osiągi........predkosc makymalna - 130km/h ale to juz przy ostrym pilowaniu. wkreca sie porzadnie od 9 tys. obrotów. no i coz tam wiecej moge napisac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Naprawde fajne moto :cool: . Teraz sobie pośmigamy na jakieś zloty. :icon_mrgreen: :wink: :eek: Pozdro Michał szkoda ze ja teraz bede tepo zanizal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Gratuluje nowego sprzetu! Żeby smigal ci ciagle bezawaryjnie.Ja na nowy sezon bede szukał w zime jakiejs CBR 125R to moze na wiosne wpadne zobaczyc sprzet na zywo;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 hehe, spoko fajnie :icon_exclaim:. zycze powodzenia w szukaniu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Nice ride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 gratulacje, też bym chciał w takim wieku takie moto, no.. może 125 :icon_twisted: ale to też jest git:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G4bi Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Bardzo fajny sprzet :bigrazz: . Jakie osiagi :crossy: . Pogratulowac tylko. Mi brakuje jeszcze kilku lat :) .Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan_17 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Witam, również jestem właścicielem takiej Hondy NS-1 Montesy. Mam pytanko jaka nazwa widnieje na twoim moto na tabliczce znamionowej? U mnie jest napisane "Honda Montesa". Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ja ma identyczny napis na tabliczce. Poza tym na deklu magneta mam napis "HONDA" i "Made in Spain" - to jednoznacznie świadczy o pochodzeniu jednośladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Gratuluje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi