rafifeo Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) ja nie bede zbieral na cos takiego tylko na skuterek :) Edytowane 26 Września 2006 przez rafifeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Co takiego fajnego jest w odkurzaczach, że ludzie mimo wszystko je wybierają pośród innych motorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafifeo Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 nic, ale po prostu chce cos latwego w 'obsludze' ;] a i po miescie wygodniej sie na skuterku jezdzi :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) :) uahahaha! Z tą stronką to wygrałeś rafifeo :icon_rolleyes: :icon_arrow: :buttrock: Ile osób już wpłaciło? :icon_question: Edytowane 26 Września 2006 przez Diego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 nic, ale po prostu chce cos latwego w 'obsludze' ;] a i po miescie wygodniej sie na skuterku jezdzi :) pozdro Tia jasne :icon_rolleyes: Ja na czymś takim bałbym się wejść w zakręt bez wystawiania nogi i pochyleniu :icon_question: Już nie mówiąc o tym że CVT w ogólnie pozwala przyspieszyć porządnie. Rozumiem CVT w AUDI bo można wybrać tryb ręczny gdzie masz z góry zaprogramowane 6 biegów i luz ale w skuterku ? bleh Ja tak samo jak "malys" sądze że lepiej poświęcić 2kafle na stary motor z papierami na 50 i cieszyć się sprawnym poruszaniem po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafifeo Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 dlatego zrobilem strone i zbieram no i licze na zyczliwosc... :) @Diego ironia? czy o co ci chodzi? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Każdy orze jak może ... :)Pozbieraj jeszcze kasę w "normalny" sposób, masz pewnie jakieś stare grate - opchnij je na allegro :icon_rolleyes: Co do wyboru skutera to za 2 tyś wyrwiesz starą SRkę z okolic 1996r., myślę, że to bedzie dobry wybór. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafifeo Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 no wlasnie chodzi o to, ze wszystko co mialem posprzedawalem i tylko tyle wymodzilem :) mam jeszcze jakies stare czesci do sprzedania (komputerowe) ale jest ich dosc duzo, a sprzedaz ich jako sprawna (sa sprawne) to klopot bo nie we wszystkich kompach dzialaja (po prostu sprzet przystosowany pod jeden rodzaj plyt glownych) .. no a sprzedaz jako uszkodzone powoduje to ze pamieci takie leca okolo 90% taniej, co po odjeciu oplaty za aukcje moze sie okazac za zarobie na wszystkich okolo max 30 zl :icon_rolleyes: wiec dlatego zrobilem ta stronke. moj kumpel uzbieral tak na keyboard (750zl) wiec jak duzo ludzi sie zlozy to sie da :icon_question: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Qmam, myślałeś o ratach? Może to byłoby dobre rozwiązanie :) Wracając do tematu, mój kolega ma Vivacity, całkiem sobie chwali ten skuterek, do miasta idealny, vmax 75 km/h, raczej bezawaryjny. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafifeo Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 nie ma mowy o ratach, bo nie mam stalego zrodla dochodow/ a co by bylo gdybym np nie zdobyl pieniedzy w okreslonym czasie ? / rodzice nie pomooga bo i tak krzywo patrza na motory / skutery / jednoslady ... :) wiec samemu to dozbieram na ten skuter za... pomyslmy... 8 miesiecy? :icon_rolleyes: a z pomoca innych ludzi moze szybciej :icon_question: pozdro ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ehh wiedzilam juz kazdy mi to mowi cos ty kupil:PAle kupilem to z 2 powodow:P1:jezdze do dziewczyny wiec teraz jezdze legalnie dobrym sprzetem:)2.Dalem za to naprawde marne pieniadze juz mialem kupcow za 3-3,5 tys.Spredaje po zimie i czaje sie cos w stylu Rs 125,Nsr 125 ;]pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafifeo Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 @DiboS60 to co na zdjeciu to to co masz? :) ile to wyciaga? :icon_rolleyes: i wogole jak sie jezdzi? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 dibo, a szalejesz nim troche, stoopie te sprawy? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 dibo, a szalejesz nim troche, stoopie te sprawy? :notworthy: Oj źle by się to skończyło, oj źle :icon_eek: Ja tak patrze że lekki OT się tu robi a admin się obija i nie widać nowego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafifeo Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 no wlasnie czytalem ze mial byc podobno dzial co kupic.. ale jakos jednak nie ma.. :notworthy: no wiec dalej dalej. doluzcie mi sie do skuterka :lol: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi