LAMASSU Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Wydaje mi sie ,ze mam małe opuznienie reakcji manetka na gaz szczegolnie na niskich obrotach.Przejechane jest jakies 25 tys ,wiadomo gaznikow niema bo to wtrysk a co z zaworami ? Gdzie w okolicach Krakowa Bielska najlepiej to wyregulują? pozdro. nie zaglądałem tez dawno do filtra powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Podobno Suzi_Moto specjalizuje się naprawach i regulacjach motocykli Honda, przynajmniej tak kiedyś się reklamowali na Śląskim Fotum. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Zawory zaworami, ale wtrysk też sie reguluje i synchronizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Ja bym stawiał na przypchany filtr.Wyjmij go a wyrzucisz z niego kilogram owadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi