Vatzeque Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) http://www.promex.rybnik.pl/Maszynki ładnie się prezentują. Jak z rzetelnością, prawdomównością?Ceny nie najniższe, ale może warto? EDIT:Lub tych:http://www.fmmotocykle.com.pl/http://bigbikes.otomoto.pl/ Edytowane 24 Września 2006 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Nie znam ich ale osobiście nigdy nie kupiłem od handlarza motocykla ani samochodu. Miałem okazję zobaczyć kiedyś jak to działa. W jednym miejscu motorki, które ładnie się prezentują a kilka km dalej w warsztacie lub czymś w tym rodzaju kupa rozwalonych sprzetów czeka na doprowadzenie do stanu używalności. Oczywiście nie mówię, że ci których podałeś też tak robią ale handlarz żyje z tego co sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Czolem! Mieszkam w Rybniku, znam Promex. Gosc sprowadza TYLKO i WYLACZNIE motocykle bezwypadkowe, w stanie naprawde jak spod igly. Obecnie stoi tam w salonie (o ile jeszcze) XJ 600 z przebiegiem 5700km - z roku 95. I po prostu nie ma ch*ja we wsi - ten przebieg jest prawdziwy. Koles sprowadza motocykle, ktorych historia jest udokumentowana i pewna. SPrzety tam nie sa tanie, ale naprawde zazwyczaj sa to perelki, bezwypadkowe, malo jezdzone sprzety za ktore po prostu warto dac troche wiecej kasy. Z Promexu motocykl kupil Draco Fisher z tego 4um. Transalp, rok '93, z przebiegiem cos okolo 20tys.km. Motocykl przepiekny - jeszcze nie slyszalem tak idealnie pracujacego silnika w tym wieku, jak w tym Trampku. Moze sie Draco sam wypowie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Dziekować Ci Zbyhu.Ktoś, coś może dodać od siebie? http://www.promex.rybnik.pl/zdjecia/0000134d.m.jpghttp://www.promex.rybnik.pl/zdjecia/0000b862.m.jpgMaszyna wygląda przepięknie. Na oto moto spuścił cenę do 15 800. Na allegro ten rocznik dostaniemy już za niecałe 15 000zł. Ale na fotkach maszyna wygląda obłędnie. Edytowane 24 Września 2006 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Czolem! W 100% przypadkow w Promexie beda motocykle drozsze niz inne jakie trafisz na allegro czy gdziekolwiek. Ale po prostu warto! Serio! Jedz, obejrzyj sam i sie przekonaj... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Czolem! W 100% przypadkow w Promexie beda motocykle drozsze niz inne jakie trafisz na allegro czy gdziekolwiek. Ale po prostu warto! Serio! Jedz, obejrzyj sam i sie przekonaj... Pozdrawiam Poczekam jeszcze przynajmniej do wiosny :icon_mrgreen: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 znam Promex. Gosc sprowadza TYLKO i WYLACZNIE motocykle bezwypadkowe, w stanie naprawde jak spod igly. Obecnie stoi tam w salonie (o ile jeszcze) XJ 600 z przebiegiem 5700km - z roku 95. I po prostu nie ma ch*ja we wsi - ten przebieg jest prawdziwy. Z Promexu motocykl kupil Draco Fisher z tego 4um. Transalp, rok '93, z przebiegiem cos okolo 20tys.km. Motocykl przepiekny - jeszcze nie slyszalem tak idealnie pracujacego silnika w tym wieku, jak w tym Trampku. Moze sie Draco sam wypowie... Pozdrawiam Witam.Mam nadzieję, że nie wystawiasz im takiej laurki na podstawie jednego motocykla, który zakupił Draco bo było by to trochę naciągane. Na czym opierasz stwierdzenie, że przebieg opisanego przez Ciebie XJ-a jest oryginalny, jak to sprawdzałeś? I skąd masz wiedzę, że wszystko co sprowadzają jest w 100% bezwypadkowe?Pytam, bo jeśli to co piszesz jest prawdą to sam zwrócę uwagę na tą firmę gdyż w przyszłym sezonie będę poszukiwał 954RR lub CBR 1000RR w dobrym stanie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 ...Z Promexu motocykl kupil Draco Fisher z tego 4um. Transalp, rok '93, z przebiegiem cos okolo 20tys.km. Motocykl przepiekny - jeszcze nie slyszalem tak idealnie pracujacego silnika w tym wieku, jak w tym Trampku. Moze sie Draco sam wypowie...Zbyhu, napisałeś chyba wszystko, co było do napisania w tym temacie :icon_mrgreen: Trampka kupiłem wiosną br. Od tego czasu zrobiłem, w sumie niewiele, bo 7000 km. Większość po drogach asfaltowych, ale po terenie też miałem okazję polatać. Poza standardowym serwisem, w motocyklu jak do tej pory nie robiłem nic. Na przyszły zezon muszę tylko zmienić przednią oponę.Dodam jeszcze tylko tyle, że jeśli kiedyś będe zmieniał sprzęta, to zlecę sprowadzenie kolejnego motocykla właśnie w firmie PROMEX Mam nadzieję, że nie wystawiasz im takiej laurki na podstawie jednego motocykla, który zakupił Draco bo było by to trochę naciągane. Osobiście znam jeszcze dwie osoby, które zakupily motocykl w w/w firmie (Shadow C4 i także Transalp). Niestety nie ma ich na tym forum i nie mogą się wypowiedziecć, ale z tego co mi wiadomo, to żadnych problemów ze sprzętem nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Czolem! Bylem tam, widzialem te sprzety. Opisana XJota po prosty nie ma ani jednej ryski, oryginalny lakier, tlumiki sliczne, bez nagaru, syfu ze spalin. Gosc z Promexu sprowadza sprzety tylko i wylacznie takie, ktore maja udokumentowany przebieg, serwisy itd. Kazde udziwnienia zwane popularnie tjuningiem w oczach wlasciciela Promexu dyskwalifikuja motocykl z mozliwosci sprowadzenia.Zreszta, nie bede im slodzil, bo nic z tego nie mam. Po prostu bylem, widzialem i wiem co gadam. Jak ktos chce, to sam moze sie przekonac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Mam nadzieję, Zbyhu, że PROMEX to nie kramik wujka :icon_mrgreen:A ty gdzie kupiłeś TDMkę? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Współpracuję z Promex'em i mogę również potwierdzić że to bardzo solidna firma - nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Współpracuję z Promex'emW jakim sensie? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Czolem! Ja kupilem moto w Motomotion gdzies w Wawie. Akurat w Promexie nie bylo motocykli, ktore mnie interesowaly, a sciaganie z Niemczech na zamowienie trwaloby dla mnie za dlugo :). Ja chce jeszcze w tym sezonie cos pojezdzic :icon_rolleyes:.Ale szczerze mowiac, gdybym nie sprzedal CB tak szybko (tj. mial na czym smigac), to zlecilbym sprowadzenie dla siebie jakiegos motorka i po jego zakupie - sprzedalbym dopiero CB. A ze nie bylo na czym jezdzic, cisnienie roslo... Kupilem moto tam, gdzie akurat takie stalo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Rzeczywiście motocykle stojące w Promexie prezentują się dużo lepiej niż te z innych salonów. Też miałem wątpliwości co do bezwypadkowości, przyjechałem, zobaczyłem i naprawdę nie było się do czego przyczepić :) Byłem bliski sprowadzenia moto przez tą firmę, ale w międzyczasie znalazłem sprzęta z polskiego salonu.Właściciela firmy można spotkać na Bazarze w Chorzowie, gdzie wystawia motocykle, jednak ze względu na dobrą jakość moto, ceny ma wyższe niż konkurencja.Reasumując, gdybym miał sprowadzać lub kupić już sprowadzony motocykl, to na pewno w Promexie. P.S I nie jest to kramik mojego wujka, po prostu jestem tylko obiektywny :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 W jakim sensie?Sprzedają nasze akumulatory Exide'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi