tomis Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 jak mogę zarejestrować motorower kupiony w Polsce od gościa który go zciągną ze Szwecji. jest to suzuki ts 50. w Szwecji nie trzeba rejestrować motorowerów. mam tylko wszystkie dane gościa i papier z policji. psy złapały tego gościa w polsce bez papierów i rejestracji,zabrali mu tego crosa, sprawdzili czy nie był walony w Szwecji. nie był. oddali crosa, dali zaświadczenie o legalności motorka. w wydziae robią cyrki, jak mogę go zarejestrować? pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z góry wielkie dzięki. moje gg 8427274 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 no jest lipa.. bo powinna byc uymowa ze szwajcarji... jak by umopwa byla to tylko tlumacz,przeglad skrabowka i rejstracja... a do zlych rzeczy namawiac nie moge D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 jakbyś miał rachunek z salonu za ten motocykl albo umowę kupna na niego to bez problemu go zarejstrujesz. jeżeli nie masz to lipa, bo co pół roku wysyłają papiery i ci sprawdzą czy taki motorower był gdzieś kupowany (albo i nie sprawdzą :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 znajoma przerabiała na motorowerze z francji, kiedy tam nie było obowiązku rejestracyjnego. komplet dokumentów znaczy umowa + te celne z granicy, a zamiast wymeldowania stamtąd - dostała z konsulatu pismo, że tam 50ccm nie rejestrują. dopiero taki komplet łyknął wydział komunikacjijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi