gr3g Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Witam, pol godzinki temu jak wracalem :biggrin: na moto ze spaceru po miescie wybiegl mi na asfalt :biggrin: ... SZOP :-) Mialem troszke hamowania, ale potem biegl przede mna :-) Sympatyczne zwirzatko, aczkoliek niefajnie ze nie poszukal ZEBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 W mieście szop? :biggrin: Ja raz spotkałem jeża i to nie jednego, bo 2 przy bardzo ruchliwej drodze :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Walnąłem kiedyś na autostradzie NIETOPERZA. Nawet nie poczułem. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ja miałem sarenkę niestety nie zdążyła umknąć i był krasz. Odnośnie innych stworzonek to jeże , koty, psy wiewiórki i cała masa innych a ostatnio stado dzików ps. od czasu sarny nic nie rozjechałem i jestem z tego dumny pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 W mieście szop? :biggrin: Ja raz spotkałem jeża i to nie jednego, bo 2 przy bardzo ruchliwej drodze :biggrin: Sam bylem.jestem w szoku - wracalem z miasta - dokladnie to z Poznania, a stalo sie to w Borowcu (jezeli ktos wie gdzie to jest) - to taka sypialnia Poznania - parenascie tysiecy domkow jednorodzinnych - takze wies to to nie jest, co prawda otoczone lasami.Ale sytuacja miala miejsce nie na drodze w lesie a pomiedzy domami, dlatego tak dlugo biegl przede mna bo nie mial gdzie zwiac - ploty... ploty... ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Witam, hehe a co powiecie na dziki (całą watachę) w centrum miasta (Krynica Morska) czyli matka z małymi i to pojawiająca się co pewien czas na drogach :biggrin: Ale takie małe dziczki są całkiem sympatyczne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Po tym co czytam wnioskuję, że jeszcze mało widziałem na drogach :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Lis. Kręcąc się w okolicach Białołęki (po lesie), napotkałem swego czasu lisa. Czaił się przy drodze i łypał ślepiami. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 z tymi dzikami w Krynicy Morskiej jest pewnie problem...albo będzie, też widziałem tam lochę z pasiakami tuż przy ulicy, środek dnia, ruch jak to w środku sezonu, a tu dziki...można się nieźle zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Ale sytuacja miala miejsce nie na drodze w lesie a pomiedzy domami, dlatego tak dlugo biegl przede mna bo nie mial gdzie zwiac - ploty... ploty... ploty Ciesz się że nie był głodny i cię nie zaatakował,jeszcze mógłby ci koło odgryźć lub coś :biggrin: :biggrin: A tak na poważnie to ja miałem bliskie spotkanie z bażantem,jak jechałem przez jakieś wioski przeleciał z jednej strony drogi na drugą,jednak wysokość tego lotu była za mała i zrobił mi piękną ryse na ..dachu auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmino Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Słyszałem że szopy w Polsce żyją od niedawna i wygryzają z ekosystemu wiewiórki. To ich aż tak dużo, ze po drogach chodzą? Mnie to takie duże bąki wkurzają. Człowiek sobie szybke podniesie, aby powietrza powdychac, a tu takie pac, pac Cytuj http://baryswiata.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 kiedyś jak z ojcem puszką jechaliśmy przejechaliśmy zaskrońca... rozłożył się po całej jezdni 0 szans... a później samochód jechał tym jego smrodem przez tydzien chyba i nie dało się tego zmyć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Witam, hehe a co powiecie na dziki (całą watachę) w centrum miasta (Krynica Morska) czyli matka z małymi i to pojawiająca się co pewien czas na drogach icon_razz.gif Ale takie małe dziczki są całkiem sympatyczne icon_biggrin.gif z tymi dzikami w Krynicy Morskiej jest pewnie problem...albo będzie, też widziałem tam lochę z pasiakami tuż przy ulicy, środek dnia, ruch jak to w środku sezonu, a tu dziki...można się nieźle zdziwić Byłem tam na koloniach :P Idziemy na plaże a tu dziki z małymii :D Najlepsze były panny które chciałyby pogłaskac małe dziki :D ehh :D obeszliśmy ich :buttrock: Co do innych zwierząt to jade ostatnio w okolicach Borek [ kolo zalewu sulejowskiego ] przedemną Seat. Znam droge wiem ze bedzie 90 stopni zakret w lewo wiec odpuszczam wyprezdzanie ... wchodzimy w zakret... wyprowadzam moto odkrecam i go biore ;] koncze manewr.. a z lasu wybiegłas sarna i przebiegła mi droge z 10 m przed moto :P zrobiło mi sie gorąco bo pomyslałem o nastepnych ... :D na szczescie nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Byłem tam na koloniach :P Idziemy na plaże a tu dziki z małymii :D Najlepsze były panny które chciałyby pogłaskac małe dziki :D ehh :D obeszliśmy ich :buttrock: Co do innych zwierząt to jade ostatnio w okolicach Borek [ kolo zalewu sulejowskiego ] przedemną Seat. Znam droge wiem ze bedzie 90 stopni zakret w lewo wiec odpuszczam wyprezdzanie ... wchodzimy w zakret... wyprowadzam moto odkrecam i go biore ;] koncze manewr.. a z lasu wybiegłas sarna i przebiegła mi droge z 10 m przed moto :P zrobiło mi sie gorąco bo pomyslałem o nastepnych ... :D na szczescie nie było :) no to chlopie miales szczescie:-) zreszta mysle ze to dobra uwaga dla nas wszystykich, trzeba uwazac !!! Jak tak czytalem te posty, to dzisiaj jadac przez lasek ...zwolnilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Ja zawsze zwalniam w lesie bo spotkanie z sarna albo nawet z małymi dzikami to pewna gleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi