mierzwa2 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Takie zdjęcia to syf. Ktoś wspomniał, że wypadek Greedo miał większą siłę oddziaływania na niego, niż te zdjęcia. Zgadzam się. Na mnie ogromne wrażenie zrobił ostatni wypadek (śmiertelny) formumowicza w Poznaniu. Znalazłem jego post, w którym dzielił się z nami swoim szczęściem po zakupie swojej ZR-7. Było to 25 kwietnia. Minęło zatem 5 miesięcy. Nastąpił tragiczny koniec.Czytałem wasze posty z gratulacjami zakupu, życzeniami typu "szerokiej drogi", ktos ostrzegał przed nadmiernym odkręcaniem manetki. Śp. Kamperov dziękował za życzenia, napisał, że wie, żeby nie odkręcać za bardzo. Dał foty swojej maszyny. Widać jego szczęscie.I co? Wszystko szlag trafił. Cholera, ja nie mogę o Nim przestac myśleć, chociaż Go w góle nie znałem. Czuję okropny żal - chłopak miał plany, marzenia, jak każdy z nas. To na mnie zrobiło wrażenie. To mi uświadamia, że sprawa jest niebezpieczna. I za cholerę nie chciałbym oglądać zdjęć z tego wypadku. Ani jednego. Nawet samego motocykla.To sprawiło, że dzisiaj jeździłem wolniej niż zwykle. I mam nadzieję, że tak już zostanie. Więc panowie, może z tymi fotami to dajcie już na luz. Wystarczy, że każdy zna link to strony ride2die. Tam oprócz fot można coś niecoś poczytać o przyczynach. To jest ważne. powiem ci szczerze ze też czesto o tym mysle..., nie mogę tego zrozumieć po prostu NIE MOGĘ!!!! Co on złego zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 jedyne co widzialem podobnie makabrycznego jak dla mnie to sekcja zwlok... o nie za ostre... ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Po obejrzeniu zaintrygowała mnie jedna kwestia...Czy ten gościu na jednej nodze miał adidaska, a na drugiej but motocyklowy, czy też jest tam ich dwóch (kierowca i pasażer)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 No wlasnie :>pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 o ku..a :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Po obejrzeniu zaintrygowała mnie jedna kwestia...Czy ten gościu na jednej nodze miał adidaska, a na drugiej but motocyklowy, czy też jest tam ich dwóch (kierowca i pasażer)?No wlasnie :>pozdr.o ku..a :icon_mrgreen:Ooo. Te ostatnie odpowiedzi świadczą najlepiej o tym, czy takie zdjęcia mają jakąś wartość edukacyjną. No przecież widać ewidentnie, że nie mają. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruss00 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 O kurde Panie i Panowie az zle sie robi jak sie patrzy na cos takiego ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi