Techdx Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Ja miałem za 120 z allegro i się wygieła w banana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Ja taką jak ta za 114pln zepsułem już jedną i mam drugą. Nie wróżę jej jednak długiego żywota bo od nowości muszę jej ściskiem pomagać jak się rozjezdżają ramiona. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk6969 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Ok, rozumiem, dzięki wielkie za opinie :D W takim razie mogę zaufać firmie jonnesway, wydać 250 zł i być spokojny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Nie hahaha. Wszystko zależy od tego jakiej jakości są piny do zakuwania i rozkuwania. Jak będą za miękkie to ta droga zakuwarka też się nie nada. Na twoim miejscu kupiłbym tą tanią, a jak ją zajedziesz to pomyślisz o lepszym narzędziu ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk6969 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Nie hahaha. Wszystko zależy od tego jakiej jakości są piny do zakuwania i rozkuwania. Jak będą za miękkie to ta droga zakuwarka też się nie nada. Na twoim miejscu kupiłbym tą tanią, a jak ją zajedziesz to pomyślisz o lepszym narzędziu ;)Jaki jest prawdopodobieństwo że ją zajadę na jednym łańcuchu? Rozumiem że to kwestia losowa? Haha Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Generalnie, po prostu nie chciałbym zostać z wygiętą/połamaną zakuwarką w rękach i do połowy zakutym łańcuchem.. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Jakieś jest, ale to trochę akademicka dyskusja o jakości chińskich narzędziach. Myślę, że wiesz co ryzykujesz.Jak narzędzie się podda a piny wytrzymają to zawsze zostają metody kowalskie :) Edytowane 21 Marca 2018 przez Bimbak Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Jaki jest prawdopodobieństwo że ją zajadę na jednym łańcuchu? Rozumiem że to kwestia losowa? Haha Nie do końca. To też kwestia tego jak będziesz się z nią obchodził. Jeśli będziesz kręcił na siłę to wiadomo że pogniesz. To trzeba robić delikatnie i jak czujesz duży opór to lepiej poluzować i sprawdzić czy nie idzie krzywo. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi