blazej_19 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ja proponuje Suzuki gsx600f - sam mam taki i nie narzekam :biggrin: przyspiesza w miare dobrze===4.5s do 100km/h, predkosc max prawie 240 :bigrazz:(tyle jechalem i wiecej nie szlo) :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Poczekaj do zimy bedzie taniej uzbieraj jeszcze trchę i bież Fazerka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 CBR 600F3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 CBR 600F3 hahaha nie widzialem F3 za 8k. F3 chodza od 9 do 14k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ZZR600 kupisz bez problemu. Nie do jazdy na kole. Za to wygodne i stabilnie się prowadzi. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 szukałem moto w tej cenie i żeby nie było bardzo leciwe(>10l) i do tego nie bite i nie kombinowane to te wszystkie większe sprzęty o jakich mówią bracia motocykliści zaczynają się od 10tys zł polskich.za 8 tys. jak się znajdzie to xj, cb. gpz bym nie brał pod uwagę. cbr będzie raczej agonalna a jeśli nie to i tak jeszcze sporo w nią włożysz.optymalnie właśnie zrobić tak żeby potem nie dokładać w nieskończoność do moto. kompinuj tak co by było dobrze.amen :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Witam Poszukuje moto do 8 tys zl. Nie dla zupelnego poczatkujacego, wiec fajnie zeby byl troche zrywny, ale ie za mocny. 600ccm?? No i nie za stary... no niech bdzie max '96r. Macie jakies propozycje.ps. witam wszystkich jestem nowy :biggrin: ... to może jeszcze napisz jaka opcja Ci odpowiada ... ścigacz ... naked .... turystyk ... może enduro :biggrin: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 szukałem moto w tej cenie i żeby nie było bardzo leciwe(>10l) i do tego nie bite i nie kombinowane to te wszystkie większe sprzęty o jakich mówią bracia motocykliści zaczynają się od 10tys zł polskich.za 8 tys. jak się znajdzie to xj, cb. gpz bym nie brał pod uwagę. cbr będzie raczej agonalna a jeśli nie to i tak jeszcze sporo w nią włożysz.optymalnie właśnie zrobić tak żeby potem nie dokładać w nieskończoność do moto. kompinuj tak co by było dobrze.amen :bigrazz: Bzdury Waść piszesz :biggrin: Za swoją Suzi chcę około 8000 PLN i motocykl nie wymaga najmniejszeg wkładu finansowego ani nie jest w stanie agonalnym :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 No wiec mnie raczej podobaja sie nakedy, albo malo obudowane. bo plastiki (w takim wieku) nie wygladaja zbyt atrakcyjnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Za swoją Suzi chcę około 8000 PLN i motocykl nie wymaga najmniejszeg wkładu finansowego ani nie jest w stanie agonalnym :biggrin: Ty tak twierdzisz, te osoby które chciały mi sprzedać motor były święcie przekonane że ich sprzęty są co najmniej w idealnym stanie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ja bym brał na twoim miejscu CBR F2 - w miare nowoczesny wygląd ( w porównaniu do F1) i za 8k już jakąś fajną wychaczysz bo bardzo na koniec sezonu staniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ty tak twierdzisz, te osoby które chciały mi sprzedać motor były święcie przekonane że ich sprzęty są co najmniej w idealnym stanie. :biggrin: Nie tylko ja - możesz np zapytać się o to jednego z moderatorów (tego z Zielonki :biggrin: ) bo ostatnio maczał w nim palce i miał taką samą opinię jak ja :biggrin: Ale prawdę mówiąc to masz rację - większość tych sprzętów w "idealnym" stanie z ogłoszeń to większe lub mniejsze miny, co jednak nie oznacza że nie można znaleźć jakiejś perełki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Jak lubisz ścigi to pomyśl o suzuki rf600r.jak kupisz w dobrym stanie to będziesz baaaardzo zadowolony!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 No wiece scigacze to tak sobie (tez wlasnie patrzylem na rf 600). Z jednej strony te plastiki sa takie hmm.... plastikowe :biggrin: (odkrycie). A z drugiej, jakby moja rodzina to zobaczyla to hoho... sami rozumiecie :biggrin: Wole nakedy, albo zeby chociaz jakis "scig" mial ladne bebeszki zeby mozna je wyeksponowac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Naked ładnie wygląda ale ma jednę wadę : nie da się nim uzyskać wysokiej prędkości przelotowej ze względu na napór powietrza. Oczywiście można kupić wersję z owiewką (np Bandzior S) lub dołożyć jakąś szybkę ale wtedy po kiego wała kupować naked'a jak można od razu wziąć plastika :biggrin: Jeśli nie masz w planach dalekich podróży to popieram Twój wybór :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi