VAT Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Witam. Wedlug informacji na stronie motula do cbr pc 25 powinno sie lac olej o gestosci 15w a na innej stronie znalazlem 10w. Jaki w takim razie wlac olej. Nie wiem jaki olej wlewano serynie i przez to, czy niewiadomym jest, czy wlanie 15w utwardzi przod, czy pozostanie bez zmian. Jaki olej do teleskopow stosujecie w swoich cbr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 osobiscie nie mam cbr ale na przykladzie mojego moto zalecany jest 10w a ja zalalem 15w nieznacznie utwardzilo mi to zawieszenie komfort jazdy nie ulegl zmianie prowadzenie wporzadku wiec zalal bym do twojego moto 15w bez obaw tymbardziej ze jest to sportowy motocykl osobiscie nie mam cbr ale na przykladzie mojego moto zalecany jest 10w a ja zalalem 15w nieznacznie utwardzilo mi to zawieszenie komfort jazdy nie ulegl zmianie prowadzenie wporzadku wiec zalal bym do twojego moto 15w bez obaw tymbardziej ze jest to sportowy motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Dawaj 20w, 10w będzie zdecydowanie za miękko w tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Prawie do wszystkich lejemy 20W BellRaya i chłopcy sobie chwalą.Serwisówka zaleca 10W ale tam nie przewidzieli naszych nawierzchni. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Piotrze a kojazysz moze jakiej klasy sa te oleje bellraya do zawieszenia pol czy pelne syntetyki ? bo kiedys tak patrzylem ale sie doczytac niemoglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAT Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 chyba zmieszam 15w z 20w tak zeby weszlo po 508ccm do kazdej lagi na wiosne bedzie mjut malyna Piotr mam pytanie na stronie.. Ile za napinacz rozrzadu do pc 25? Slyszalem, ze masz na to jakis patent. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Niestety producent nie podaje co to za rodzaj oleju tylko HP.Napinacz do PC25 kosztuje 166 zeta +VAT i narazie do tego modelu nie ma patentów.Po zastosowaniu oryginalnych części problem znika na długi okres. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAT Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Dzieki. Piotr. Bylismy u Ciebie w piatek (moj czternastosmiesieczny Syn i ja). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Napinacz do PC25 kosztuje 166 zeta +VAT i narazie do tego modelu nie ma patentów.Chwila, a napinacz od FZR 600??? Dwaj znajomi (z forum nawet) mają już zamontowane takie napinacze i problem znikł!! Ich motocykle chodzą cichutko a koszt takiej przeróbki to od 50-80zł (cena używanego napinacza, bo pieniędzy juz nic więcej nie trzeba ładować...) Ja już się rozglądam ze napinaczem od fzr na allegro… a tak w ogłóle to :icon_mrgreen: Edytowane 25 Września 2006 przez mati1411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi