Gość Anonymous Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 mam zamiar kupić motocykl. nareszcie duży motocykl. chodzi mi o duala sporta który jednak jest troche wygodniejszy od TT ale można nim mykać na kole i takie inne bajery.jak zwykle przeszkodą są pieniądze. mam około 10 tyś.i czego mam szukać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 Czesc! Za 10 to mozna juz cos wybrac, jestem jednak zwolennikiem samotnej bezkompromisowej jazdy w terenie czyli Sprzety o wadze pow.150 kg z paliwem odpadaja, lubie kopac wiec pewnie DR 350(400Z ?), XR 600R, TT600 i KLX650R(ten 127 kg bez paliwa!), dokupic do tego jeszcze 2 zestaw kol z klockami(1-zestaw szosowo-terenowy) i jak mialbym ochote poszalec na torze Forty Piątnica to zmieniam tylko opony i ognia!!Jak zwykle wybór nalezy do Ciebie! Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2003 a może cr125 (52KM 98kg) tylko ta rejestracja... fakt lekki motocykl enduro to najfajniejsza rzecz na swiecie ale tylko do czasu kiedy dziuewka poprosi Cie o podwiezienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2003 Yamahy XT to jeden z najpopularniejszych o ile nie najpopularniejszy motocykl używany przez Niemców na wypady do Afryki itp. Sam mam XTkę i bardzo polecam ten motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 a może cr125 (52KM 98kg) tylko ta rejestracja... fakt lekki motocykl enduro to najfajniejsza rzecz na swiecie ale tylko do czasu kiedy dziuewka poprosi Cie o podwiezienieCzesc! CR 125- 52 KM 8O ?? Moze i ma ale napewno nie z tylnego kola(ok. 35-36 ), poza tym ile bys takim cudem jezdzil 5-10 godzin i remont? Lepiej daj sobie spokoj z dwutaktem, jesli chcesz jeszcze panny podwozic:-)))))))). Popatrz byly juz tematy enduro, znajdz je i przemysl wszystko dobrze. Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 mam zamiar kupić motocykl. nareszcie duży motocykl. chodzi mi o duala sporta który jednak jest troche wygodniejszy od TT ale można nim mykać na kole i takie inne bajery. jak zwykle przeszkodą są pieniądze. mam około 10 tyś.i czego mam szukać??? A ja jednak konsekwentnie polece TTR. Jezeli masz 10 tys. to powinienes kupic ttrke z rocznika '98... Wcale nie jest niewygodna... Mialem juz okazje jezdzic tym motorkiem z pasazerka i ani ona ani ja nie narzekalismy na brak miejsca... ps. ewentualnie kup XT-ka, ale ze starszych rocznikow. za 4-5 tys kupisz moto do tego doloz ze 2-3 tys na kapitalke (tak dla pewnosci) i masz naprawde dobre moto (jak nowe) za nie tak wielkie pieniadze... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2003 zachwala ttr a na zdjęciu pieści BIGa :mrgreen:cr z 2003 ma 52konie na tylnym kole!!!a remonty co 5 godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 7 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2003 a remonty co 5 godzin... eeee... przesadzasz "tylko" co 25h :wink: :lol: POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 8 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2003 zachwala ttr a na zdjęciu pieści BIGa :mrgreen:eee... czepiasz sie :wink:nie mialem na razie czasu zeby nowe fotki wrzucic na skaner, ale co sie odwlecze... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi