wolekFJ1100 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Mam problem...zrobiłem w Fjcie synchro z czyszczeniem i od tego czasu bo wcześniej mi sie to niezdażało gdy motor sie rozgrzeje ale tak dobrze...potrafi ni z gruszki ni z pietruszki nagle wskoczyć na obroty 2,5tyś i powoli rosnąć ale powolutku powiedzmy do 3tys:/...musze włączać bieg i mulić go sprzęgłem:/..i tu jest ból bo jak mam czasem zrobić jakąś nawrotke parkingową..to on mi wtedy wyje jak głupi...czy ktoś mi może pomóc w tym temacie bo ja niewiem..wszystko jest złożone za cacy, wszystko szczelne, mechanik zaufany i dokładny...a takie jaja...do tąd z tym jeździłem..ale poprostu zaczęło mnie to wku**wiać...:/:/Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 jak zaczna ci rosnac obroty popsikaj np. wd40 na krucce ssace miedzy glowice a gaznikami - jezeli przestana i wroca do normy - masz gdzies pekniecia, ktore puszczaja falszywe powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) A można wiedzieć dlaczego akurat WD40?;) i dlaczego dzieje się to tylko na ciepło:) Edytowane 19 Września 2006 przez wolekFJ1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Na cieplo wszystk0o sie rozszerza i powietrze ma wieksze "pory" by wniknac w mikropekniecia kroccow. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 A mam to popryskac tak zdrowo żeby ociekało czy tylko mgiełke puścić?Czy to jest bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 poprostu, wymień króćce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi