marcysiek Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 hej.chciałbym napisać, że jestem przeciwny konstytuowaniu tej naszywki, czyli zakładanie jakiegoś 'klubu'. niech to będzie poprostu znak rozpoznawczy. przecież tak naprawdę się nie znamy, to dopiero przed nami, a ma to ułatwić ta naszywka... no i nie naszywajcie jej na plecach. niech to będzie nasz gest w stronę klubów. myślę, że ramie i pierś wystarczą.pozdrawiambartic Bartic masz racje na klub to chyba zbyt mało się znamy, ale jakieś małe spotkanie integracyjne chyba by nie zaszkodziło...Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) witajcie!mam dla was (dla nas) dobrą wiadomość. otrzymaliśmy, że tak powiem, błogosławieństwo od Chapteru Steel Roses MC Warszawa. za naszycie na ramieniu nikt nie powinien wam robić wyrzutów. dostaliśmy też prośbę o ominięcie tułowia. chciałbym też oficjalnie podziękować naszemu forumowemu koledzeFelliniemuza pomoc w mediacji, a także samemu Chapterowi Steel Roses MC Warszawa. również kolega forumowy Prałat, który jak wiemy należy do supportu RRMC, wyraził się przychylnie. dziękuję. pozdrawiam wszystkich!bartic Edytowane 11 Listopada 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Nie rozumiem to były jakieś zakazy alboco wprowadzone przez ten klub co do noszenia naszywek??Sorry że pytam ale jeszcze noobkiem jestem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 niee Deathraw! tyle było tematów o klubach MC... tu chodzi o pewien szacunek i niepisane reguły w naszym świecie. im więcej klubów wyrazi się przychylnie, tym weselsza i przyjaźniejsza atmosfera będzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Cześć!fajnie, że nas akceptują, i wierzą w to co My czzyli motocykle i to co jest z nimi związane ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fellini Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 chciałbym też oficjalnie podziękować naszemu forumowemu koledzeFelliniemuza pomoc w mediacji, a także samemu Chapterowi Steel Roses MC Warszawa. również kolega forumowy Prałat, który jak wiemy należy do supportu RRMC, wyraził się przychylnie. dziękuję. pozdrawiam wszystkich!bartic Dzięki Bartic. Przekażę podziękowania dla chłopaków z SRMC. Pozdrawiam też Prałata. Miłego śmigania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Przepraszam mam pytanie natury organizacyjnej.O tą zgode na umieszczenie sobie tych naszywek to zwracaliście sie (bartic) pisemnie czy ustnie do MC?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 dobrych informacji ciąg dalszy. znajomy z RRMC także wyraził się przychylnie. podziękowania dla Wallyego i pozdrowienia dla RRMC. wygląda na to, że jak długo ta naszywka będzie symbolizować li tylko użytkowników/miłośników, to nikt nie powinien mieć zastrzeżeń. pozdrawiam Rafał - przeróżnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Eksces, kaska wysłana - napisałem pw :) Nie moge się doczekać :) Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 ok, dzieki, doszla kasa, wysle ci naszywki jutro/ pojutrze.narazie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktopus Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Hej Kolego Wiesz w ten wkend bede we Wrocku, daj jakis namiar to sie zdzwonimy Pozdro K# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 spoko, numer tel podesłałem na PW, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA REK Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam Wszystkich!! W końcu jest! Naszywka na ramię jednocząca posiadaczy i miłośników Virażek!http://eksces.freehost.pl/viragokolor.jpgszerokość 11cmCena 1 szt – 17 złPrzesyłka – list polecony priorytetowy – 4,50 złOdbiór osobisty we Wrocławiu – 0złpieniążki wpłacać na moje konto:Jeśli ktoś ma z tym problem lub mi nie ufa bo mnie nie znato możemy sie zastanowić nad aukcją na allegro.Wypowiadajcie swoje opinieAKTUALNA LISTA CHĘTNYCH:KONIK 2 szt.EKSCES 2 szt.QDŁATY2004 2 szt.KAKA 3 szt.BETI 2 szt.BARTIC 2 szt.CEZSEK 2 SZT.BOLO 2 szt.MARCYSIEK 2szt.DANGEL - ? szt. - no chłopie! Gdzie sie podziewasz? Dopisuj sięDA REK - 2sztKażdy kto się chce dopisać proszony jest o powielenie tej listy w swoim poście i dopisanie swojego nicka. W ten sposób zachowamy porządek i zawsze ostatni post będzie miał aktualną listę.To by było chyba na tylePozdrawiamEksces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na zakręcie Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 pieniadze wyslane. czekam z niecierpliwoscia:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erolek Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 To jesli sie da i ja bym poprosil o jena naszywke.Powinienem byc jakos przelotem na poczatku marca we Wroclawiu, to odbior osobisty. PzodrawiamEryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi