Jimmy Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 dzisiaj bylem ogladac sr bo chcialem kupic ale ona jakos dziwnie przerywamysle ze to gaznik a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Raczej tak, ale na jakich obotach przerywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 no na wolnych i jak jechalem 40km/h to tez przeywa a wiecej niejechalem to niewiem gosc mowi ze jak sie rozgrzeje to lepiej jest no i na czwartek ma ja zrobic mowil ze to aku albo brudny gaznik, chyba niejest to nic powaznego? no na wolnych i jak jechalem 40km/h to tez przeywa a wiecej niejechalem to niewiem gosc mowi ze jak sie rozgrzeje to lepiej jest no i na czwartek ma ja zrobic mowil ze to aku albo brudny gaznik, chyba niejest to nic powaznego? no na wolnych i jak jechalem 40km/h to tez przeywa a wiecej niejechalem to niewiem gosc mowi ze jak sie rozgrzeje to lepiej jest no i na czwartek ma ja zrobic mowil ze to aku albo brudny gaznik, chyba niejest to nic powaznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Raczej nie. Ale poczekaj aż to zrobi (jeśli zrobi). Wtedy będziesz pewny że w przyszłości sam to zrobisz np czyszczenie gaźnika. Areox często przerywa przy brudnym gaźniku. Ale wystarczy że założysz filterek paliwa i wszystko znika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 dzisiaj bylem ogladac sr bo chcialem kupic ale ona jakos dziwnie przerywamysle ze to gaznik a wy?A tak jak jedzeisz to bardzo on przerywa moze byc to gaznikiem albo tez moze gdzieś ginac iskra i wtedy bedzei przerywał silnik a czy na wyskoich obrotach tez przerywa moze być tez uszkodzony moduł zapłonowy dzisiaj bylem ogladac sr bo chcialem kupic ale ona jakos dziwnie przerywamysle ze to gaznik a wy?A tak jak jedzeisz to bardzo on przerywa moze byc to gaznikiem albo tez moze gdzieś ginac iskra i wtedy bedzei przerywał silnik a czy na wyskoich obrotach tez przerywa moze być tez uszkodzony moduł zapłonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 no on mowi ze ona stala rok niejezdzona i neimiala nawet benzyny no i ze akumulator juz ma do niczego bo nawet juz sie swiatla niezapalaja on ma kupic nowy akumulator ale troche z nim pogadaleem no i tak pomyslelismy ze to raczej gaznik no ale ja niewiem nigdy niemialem sqtra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Hmm, przerywa tzn? Muli czy nie jedzie? Tak BTW ja mam SRkę do opchnięcia ... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 no cignac ciagnie i niejest zle ale tak pociagnie 2-3sekundy bdb i nagle 1sek. przerwy i znowu 2-3 ciagnie i na 1sek. przestaje ale wlasnie sie dowiedzialem ze on wogole niemial akumulatora(tak mi poiwiedzial)to chyba przez to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 akumulator nie ma nic do tego. Układ zapłonowy ma tak jakby odzielną instalacje i jest on zupełnie nie zależny z akumulatorem. Moż właśnie gubić iskre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard Core DTM Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 a jaka ta sr-ka , który rocznik?? AC(powietrzak) , czy LC(cieczak) , ja mam AC z 1995r i mam podobne problemy z moją . Moze swieca pada , zmiencie na inną i wtedy sprawdz , a jak nie to wykręc swiece załuz na nią fajke przyłuz do dekla od paska i na włonczonym zapłonie kopnij starerem i zobaczysz jaka iskra i czy ją gubi. Ja stawiał bym na modół i w mojej tez na to stawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 to nie gaznik tylko swieca- to bym pierwsze sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja bym stawiał na zapłon, ale na początku tak jak napisał zoltecek sprawdził świecę. PS. zoltecek, widzę że kolega z moich rejonów :bigrazz:Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Jasne ze swieca :( Sprzawdz ją a dopiero potem oblookaj inne czynniki wpywające na te przerywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi