-=Mefisto=- Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Witam, wczoraj jadąc z Tiną po egzaminine przez poznań na tor poznań, tak jakoś zeszło właśnie na temat wypadków motocyklowych, co by było gdyby, i to jak szybko można w ciągu ułamka sekundy stracić życie...że kiedyś możemy usłyszec coś czego nigdy nie chcieli byśmy aby nam przekazano :notworthy: :icon_razz: Gdy już byliśmy na torze...telefon..."nie żyje 22 letni chłopak, wyniosło go na zakręcie, jechał Kawasaki" Oczywiście od razu zadziałała wyobraźnia, czy to ktoś z naszych, czy to ktoś kogo znam. I odpowiedź twierdząca...Tak to był jeden z naszych-to był motocyklista-członek wielkiej rodziny A teraz jak czytam wypowiedź jego dziewczyny...też człowiek od razu inaczej na to patrzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 O ku*wa, ja pie**ole następny znajomy:( Jeszcze troche i 1listopad będzie musiał trwać 3dni żeby odwidził wszystkich ;)Konrad zawsze powtarzał że on nie jeździ za szybko bo ma respekt do sprzętu, ale zdażało mu się za mocno odkręcić :crossy:Moje kondolencja dla Oli oraz całej rodziny i znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Chciałabym poinformować Was o mszy która odbedzie sie w piatek 22 wrzesnia tj. w piatek o godzinie 13.30 w kosciele pod wezwaniem Najswietszej Marii Panny w Inowrocławiu, pogrzeb bedzie o 15 na pobliskim cmentarzu... Zapraszam Wszystkich dla każdego znajde czas aby porozmawiac... w piatek pojawi się w Glosie Wielkopolskim nekrolog... pozdrawiam i uważajcie na siebie.... Aleksandra Matynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Boże nie chce w to uwierzyć, tutaj patrze na zdjęcie tego gościa ale już go nie ma :/ Kondolencje dla rodziny i dla ciebie Olu PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Spoczywaj w pokoju, za młody wiek na śmierć :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 :biggrin: Kamprerov - niech spełnią się Twoje motocyklowe marzenia, Ciebie nie ma juz na ziemi ... ale w naszych myślach pozostaniesz.Co za smutek kiedy się z kimś pisze, a ktoś nagle odchodzi. [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 [*] ale dolina. podziwiam Olu, że w ogóle jesteś w stanie coś tutaj napisać.. Łezka w oku normalnie się kręci jak sobie pomyślę. Słyszałem od znajomych, że widzieli jakiś wypadek motocyklisty.. tzn to co było po wypadku :| Szczere współczucia ale to i tak nic nie da.. Jego już nie ma niestety, nie wiem jak miał na imię nawet ale go szkoda bardzo.. tragedia po prostu.. Uważajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Czyli niestety jednak kolejny forumowicz na Błękitnym Szlaku.... Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół... :biggrin:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 przejzdzałem obok jakies pare minut po wypadku... ten widok ...to naprawde jeden z najbardziej przykrych dni dla mnie .. uswiadamia jak niewiele trzeba..jestes i zaraz Cie niema... Wyrazy wspolczucia dla rodziny Ciebie Olu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Rowniez dolaczam sie do kondolencji - mimo, iz kolegi nie znalam, ale w takich sytuacjach wszyscy jestesmy jak rodzina :o(Serdecznie i ze smutkiem pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ja też dołaczam sie do kondolencji. Motocykliści to jedna wielka rodzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Straszne..... brak mi słów :biggrin: Takie dziwne uczucie, jeszcze niedawno mógł pisać z nami na forum, pojeździć na moto... Jeszcze odpisywał w moim poście... teraz już nic nie napisze :biggrin: Współczuję rodzinie i tym, którzy go znali osobiście. Ja go nie znałem, a przeszywa mnie teraz jakieś straszne uczucie, to co dopiero oni muszą czuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Kondolencje - kolejny z braci, za którym Anioł Stróż nie zdarzył :biggrin: [*][*] Marek PS Co najmniej raz dziennie przejeżdżam ten zakręt - już wiem by jechać jeszcze wolniej - tragiczne, że takie wydarzenia na to wpływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pillar Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Miało być tak pięknie, wspólne wypady i gapienie się na MT-01 w Rapidzie. Nie dociera do mnie, że już nie zaparkuje maszyny w moim garażu i nie bedzie wpadał po pilota od bramy. Brak mi słów. Motorek już się sprzedaje, Olu. Nie wiem czy kiedykolwiek wsiąde na motocykl, miało być dwóch, chyba lepiej będzie jak nie będzie ani jednego. A wszystko zaczęło się od jeżdżenia chopperkiem w GTA VC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 predkosc predkoscia ale ten luk jest zupelnie zle wyprofilowany kilka razy autem bym nie wyrobil, jest mocno sciety na koncu i przez to zle wjezdzajac na poczatku trudno dobrze wyjechac. Oczywiscie przy "normalnej" predkosci nic zlego stac sie nie moze... co do ul.mieszka 1 to powinni zrobic tam jakies ograniczenia poprzez fotoradary bo codziennie widze jak tam zapi#% na przecinakach np wczoraj jezdzilo tam wieczorem ok 7 scigow w ta i spowrotem i niezle przypierda#@$%, a pozniej jakis debil popisywal sie na kole i prawie glebe zaliczyl... no tak to jest jak zrobia prosta i rowna ulice, moze w polsce wszystkie powinny byc dziurawe to nie byloby problemu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi