bodman Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Witam,mam zamiar kupić kurtke na moto i mam do wyboru dwie skóry:- bydlęcaoraz- świńska o 240zł tańsza. Czy mółgby ktoś bliżej wskazać różnice i czy opłca się tyle dokładać do bydlencej?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Bydleca! Świńska wyglada fatalnie i jest mniej wytrzymala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Bydleca! Świńska wyglada fatalnie i jest mniej wytrzymala.Wygląd to kwestia gustu, ale też słyszałem, że odznacza się gorszą trwałością, tak więc na miejscu Założyciela wątku bym nie oszczędzał (Kto tanio kupuje, ten potem żałuje). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 bydlęca jest chyba jednak lepsza, ale wszystko zależy też od jakości wyprawienia.jeśli ma być twarda i sztywna jak zbroja, to może odebrać sporo przyjemności z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi