Piotrek Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Witam, mam pytankoile w cebuli 750 jest rezerwy? bo nigdzie tego nie umiem znaleźc oraz 2 pytanko, ile fabryczna cb 750 ma do setki, bo w różnych miejscach różnie piszą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 nieco powyzej 4.5sekundy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Rezerwy jest 3,5l. przynajmniej w mojej Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr74 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Wg "Owners Manual" wydanego przez Hondę w 1995 roku rezerwy jest 3 litrypozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Wg mnie powinno być więcej tego paliwka i wystarczyć na 100 km. A przyśpieszenie to nie wiem jakie jest. Mi odpowiada, a to dużo zależy od kierowcy jak przyśpiesza Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 wiem, ze przyśpieszenie zależy od kierowcy, ale chodzi mi o dane z fabryki, jak dla mnie przyśpieszenie jest ok. A zapytałem z czystej ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Czolem! SF ma niby 4,3s do setki :). Konia z rzedem temu, kto to osiagnie :bigrazz:.No i 3l rezerwy jak ktos juz napisal... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Z mojego manuala wychodzi, że rezerwy jest 3,5l.Co do przyspieszenia, spotkałem się z zapisami, że 4,0 s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 i znów dostałem rozbieżne informacje :-( najlepiej to by było samemu sprawdzić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi