mmatteuszz Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 wczoraj kupilem tlok do mojej dt. w komplecie byly pierscienie i jakas sprezynka chyba pod pierscien. teraz jest problem sprezynka jest jedna i gdzie to zalozyc na gorny pierscien czy dolny a wogole trzeba zakladac? prosze o szybka odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 pod dolny pierscien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 napewno? jak sie rozpie*doli to mi kupisz nowy tlok :buttrock::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 napewno? jak sie rozpie*doli to mi kupisz nowy tlok :buttrock::Dpod dolny kąładzie sie tą spreżynke bynajmniej tak miały oryginały jeszcze te których nikt nie rozbierał no a gdzie dostałeś ten tłok do DT napewno? jak sie rozpie*doli to mi kupisz nowy tlok :flesje::Dpod dolny kąładzie sie tą spreżynke bynajmniej tak miały oryginały jeszcze te których nikt nie rozbierał no a gdzie dostałeś ten tłok do DT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Było już takie pytanie kiedyś na forum. Kładzie się pod dolny pierścień tak jak przedmówcy mówili. Na pewno nic nie popsujesz jak włożysz tą sprężynkę a wręcz tylko pomożesz. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Pierwsze słyszę, że jakieś sprężynki są. Ale jeżeli tak było w oryginale to montuj. To nie tłoczek za 60zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 tloczek za 106zl. rzeczywiscie pomoglo :buttrock: kopa ma super. nigdy wczesniej lepiej nie chodzil. stwierdzajac ze ma kopa nie zylowalem go na maksa to sie poprostu czuje :flesje: ile trzeba docieraac sam tlok ? cylinder mialem w bdb stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Jeżeli masz tulej żeliwną to do 300km jeździj lekko, nie przemęczając silnika, po 300km odkręć mu nieraz do końca ale nie za długo.Jeżeli masz nikasyl to docierasz 15 minut dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 niestety mam zeliwo ;/ sam tlok trzeba 300km docierac? :o szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 300 w przypadku nowego tłoka i cylka, sam tłok wystarczy docierać te 150km a później już w miare normalnie jeźdżić z częstymi przerwami Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Najwazniejsze jest to, zeby nie przegrzewać silnika. Wtedy bedzie OK. Moze lekko wzbogacic mieszanke ? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 ok zastosuje sie do waszych polecen :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 ok zastosuje sie do waszych polecen ;)zapomniałeś jeszcze dodać <i na waszą odpowiedzialność> :biggrin: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 hahahhaaha no to dodaje :biggrin::D jak sie zepsuje to kupujecie polini 110cm3 :P cylek wraz z tlokiem ;) <zart> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi