skizo Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam chciałbym dowiedzieć się co daje taki właśnie Gas Box i jak się go montuje :icon_mrgreen: Chodzi mi o te dwa Stage6polini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 A co to daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 poprawia reakcję manetki na obroty, czyli ruszasz lekko manetą i od razu silnik na to reaguje, ynekspejent, mam nadzieje że zakumacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Tak myslalem ale chciałem się upewnić :icon_mrgreen: Jest sens takiego czegoś pakowania do enduro(RX 125) ?? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Tak myslalem ale chciałem się upewnić ;) Jest sens takiego czegoś pakowania do enduro(RX 125) ?? Pzdrjeśli nie masz innych wydatków i chcesz żeby laicy mysleli że masz butle od NOSa to tak :notworthy: PozdroPrzem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) tą butle podpina się pod wężyk podciśnienowy kranika, w niektórych sprzętach można pod króciec ssący podpiąć, ta puszeczka niweluje dziurę przy dodawaniu gazu zaraz po dłuższym hamowaniu Edytowane 13 Września 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 W przypadku skuterów jak nie masz cylka 70 to nic Ci to nie da oprocz wiekszego spalania - sprawdzone, bo qmpel sobie założył do Roxa 50 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 W przypadku skuterów jak nie masz cylka 70 to nic Ci to nie da oprocz wiekszego spalania - sprawdzone, bo qmpel sobie założył do Roxa 50 :icon_mrgreen: na 50 i na 70 spalanie spadło jakieś 0,5l/100 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) słuchajcie zastanawiam sie czy ja też mam gas box bo przy króccu z gaźnika wychodzi dość gruba rurka około 1.5cm i idze do takiego pudełka pod bakiem czy to też jest gas box?? Edytowane 14 Września 2006 przez gutek_rapier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 słuchajcie zastanawiam sie czy ja też mam gas box bo przy króccu z gaźnika wychodzi dość gruba rurka około 1.5cm i idze do takiego pudełka pod bakiem czy to też jest gas box?? raczej tak Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 a czy do dt moge to zamontowac? jest tam jakis boost :D wchodzi na kruciec dolotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 a czy do dt moge to zamontowac? jest tam jakis boost :buttrock: wchodzi na kruciec dolotowyW DT to jest orginalnie, przynajmiej w 125 i o ile sie nie myle w 80lc2 też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 na 50 i na 70 spalanie spadło jakieś 0,5l/100W takim razie są różne przypadki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 jest w 80lc2 tez.Idzie waz do krucca do tkaiego plastyku podpietego pod ramą.Gas box wlasnie ogranciza spalanie. :buttrock: a nie zwieksza.ogolnie jest totroche bujda na resorach ale ludzie to kupują.Bari w skuterze tez ma.pop prostu robi to wieksze podcisnienie i dostarcza je do ganzika wtedy kiedy jest odkrecnie manetki.silnik jest zwawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ale na ile to starcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi