motowojtas Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 a moze ktoś juz był ją oglądać?? bo z wyglądu jest zadbana i ma oryginalny lakier... jutro zadzwonie i sie dopytam czy jest morzliwa rejestracja na motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 ns1 to bardzo dobre i mocne motorki. brakuje wypelnien pod zegarami itd,jest jednak duzy klopot z czesciami. lekki i zwinny motorek. w pelni polecam. a co wezmiesz to juz twoja sprawa...:icon_mrgreen: choc sam zastanawialem sie niejednoktornie nad zmiana na crossa... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 ale gosc sciemnia jak...w tym ogloszeniu ciekawe jak z dt wyciagnal 30km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 a co sądzicie o tym egzemplarzu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M278737 mysle ze ma duuzy przebieg ale przynajmniej widać ze licznik nie był cofanyco o tym sądzicie?? jak sie cos o tym dowiesz to napisz, bo ja rowniez jestem zainteresowany tym motorkiem. jest niedaleko mnie. rowniez mnie interesuje czy da sie go zarejestrowac na 50 i co jest z ta zebatka do wymiany. bo jak zebatka to i lancuch prawdopodobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 dzwoniłem dzis i juz nie aktualne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 uuuu, szkoda, a sam juz mialem jechac ogladac... ech... ale to i tak troche dziwne chyba bo tanio jak za ns-1. cos mi sie tu nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macker16xD Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 wez wszystko tylko nie aprilie rx50 bo to masakra moj kolega ma i mowi ze sie do dupy jezdzi wez wszystko tylko nie aprilie rx50 bo to masakra moj kolega ma i mowi ze sie do dupy jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Dt 80 ? :D latwo dostac, dostepne czesci na 50 zarejestrujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 siedziałem na rx i aprilli pagaso i pozycja za kierownicą jest do dupy a poza tym chce kupić motor z wiekszą mocą niz miałem w mbx lub przynajmniej na równi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 mam DT 80 to powiem tak: spalanie od 3,5 do 7 l/100kmosobiscie swoja jechalem 120km/hprzyspieszenia nigdy nie mierzylem ale do 50 wiekszosc fur wymieka. od listopada zeszlego roku odblokowane CDI, dyfuzor gianelli i koncowka gianelli =12KMmimo 33000km przebiegu ciagle bez remontu i nadal pali z z pierwszego kopa. ogolnie moto nie do za*ebania,co potwierdzaja zreszta opinie inych uzytkownikow. i oczywiscie motorower. naprawde dzielnie mi sluzy, uzywam jej glownie do jazdy po miescie i weekendowych wypadow do babki. zamierzam ja sprzedac ale na poczatku przyszlego sezonu gdyz z racji mojego wieku czas na prawko kat. A :DJa nie wiem co Ty robisz że ci Dt80 wezmie 7 l. Moja brala max 6 przy naprawde ostrym pałowaniu a mialem takze w pelni odblowkowana i z calym ukladem wydechowym giannelli. Moze pora na remont? wez wszystko tylko nie aprilie rx50 bo to masakra moj kolega ma i mowi ze sie do dupy jezdzi wez wszystko tylko nie aprilie rx50 bo to masakra moj kolega ma i mowi ze sie do dupy jezdziTak brawo dla tego pana mi kolega tez mowil duzo zeczy.. A tak to radze Ci dt80 bo tak jak pisal pawela moto jest nie do zakatowania. Osobiscie mialem przelozenie na moc i leciala maxc 100km/h z górki ale zato do 80km/h miala calkiem przyjemne przyspieszenie. W terenie daje rade ale wiadomo to nie cross. Pali malo o wiele mniej niz np 125 moja dt palila srednio 4-4.5 litra przy normalnej jezdzie a jak katowalem prawie ciagle czerowne pole to wiadomo:) Na Twoim miejscu nie kupowal bym w tak malej pojemnosci scigacza. Dlatego że w miescie nie zaszalejesz bo niema czym w zakrety sie nie poskladasz bo opony za wąskie. A takie enduro to jezdzisz sobie jak chcesz po polach czy drogach w miescie nie interesuja cie dziury :flesje: Enduro jest bardziej uniwersalne:) A szlifeirka to tak ale juz minimum 125 jak masz juz te 30kucy pod tylkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 DZis zRobilem MTxem 240km.Jechalem ze stala predkoscia 80-85km\h miejscami podchodzilem po 100km\h nie iwem jak to jest mozliwe ale mi tyle jedzie przy zablokowanych membranach :D zero klopotow.Jak mialem chwilowo membrany od nsr(takie jakie pownininem miec 4 listkowe)to predksoc przelotowa mialem 90km\h przy milym zebraniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 no to problem " co tu kupić" rozwiązany poniewaz kupiłem nsr 125:) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ;) No bo Honda Rullez Gratuluje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi