Patryk_mx Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Świeca jest ok ? filtr powietrza w jakim masz stanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lick Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Siema mam pare waznych pytan bo mam cylinder w tulejowaniu i mam 2 tygodnie jeszcze czasu zeby sie rzygotowac do sezonu :P 1. Jak sie podwyższa tylne zawieszenie ? Jak mozecie dajcie jakies zdjecia2. Jakie kostki kupić w teren ?3. Jaki olaj zalać przy docieraniu ?4. Czy 500km docierania wystarczy 5. Jak leci, zaczeliście juz jezdzic :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Siema mam pare waznych pytan bo mam cylinder w tulejowaniu i mam 2 tygodnie jeszcze czasu zeby sie rzygotowac do sezonu :P 1. Jak sie podwyższa tylne zawieszenie ? Jak mozecie dajcie jakies zdjecia2. Jakie kostki kupić w teren ?3. Jaki olaj zalać przy docieraniu ?4. Czy 500km docierania wystarczy 5. Jak leci, zaczeliście juz jezdzic :D ? ad 1 nie wiem :Pad 2 kup takie na jakie Cię stać , Mitas powinien dać rade w kmxad 3 możesz lać taki sam jaki później będziesz stosował, w troche większym stosunkuad 4 spokojniead 5 no ba 23 mth już nalatane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały22 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Siema co do podwyższenia tylnego zawiecha to ktos juz wczesniej opisywal. Jak znajde to wyśle pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lick Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 ok dzieki bede czekal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały22 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 A wiec pytania na ten temat są ale odpowiedzi nie widac.. Sorry moze nie doczytalem bo dosyc duzo tu tego jest. Pozdr A jednak znalazłem na 25 stronie masz odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lick Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dzieki bardzo :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały22 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zreszta zajrzyj za zbiorniczek wyrownawczy i dalej bedziesz widzial co i jak. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1kkis Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Siemano.Mam do was pytanie , czy jeżeli kupuje tarcze hamulcowe albo jaka kolwiek inna część a mój motor jest z 1995 r to mam zwracać uwaagę na to czy części są do kmx a/b ?Albo inaczej :P czym sie różni kmx 125 a od b :D?Z góry dziękuje i pozdrawiamM1kkis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys3108 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 ja mam takie pytanie czy idzie wsadzić jakiś inny silnik mocniejszy do kmx 125 ?? jakie zębatki założyć, aby był bardzo silny kmx 125 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Najmniejsza zębatka z przodu i największa z tyłu, da ci to że moto będzie lepiej się zbierało i przyspieszało ale kosztem prędkości maksymalnej. Zabawy ze zmianą silnika sobie odpuść, lepiej moto zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys3108 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 to jeszcze jedno pytanie co do zębatek, jaka jest najmniejsza na przód,a jaka największa na tył ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1kkis Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 witam ponownie.Mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokbel Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam szanownych kolegów może ktoś z was wie ile oleju wchodzi do lag w kawasaki kmx 200 z 1990r please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Chciałem prosic was koledzy o porade.Jako iż wymieniamtłoczek i zastanawiam sie czy da cos wyciecie okienka w tłoku (jak to miały niektóre KX).W KMX nigdy nie spotkałem sie z takim tłokiem stąd własne moje pytanie. za odp z góry thx Edytowane 24 Maja 2011 przez rajdowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi