vveasel Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 o widzisz, tego nie widzialem ze jest tam pompka. Moglbys naisac mniej wiecej czy ona jest w srodku dozownika czy gdzies indziej i jak ja wyregulowac, o nie mam teraz dostepu do moto a tak to juz na weekendzie bede wiedzial jak sie za to zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Szybkie pytanie-szybka odpowiedź KTO ROZBIERAŁ PRZEDNIE ZAWIESZENIE? PILNE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prepare69 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Panowie mam problem ... ;/ jak daje pelny kaz to mi motor gasnie ;/ tak samo jak jade juz i daje pelny gaz to go przycina co to moze byc ? prosze o szybka odpowiedz ... ;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explOsive Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 zobacz jaka masz swiece i czy nie jest okopcona (czy sie nie zrobil nagar) bo moze dostaje za durzo paliwa i nieprzepala i sie muli(ale to tylko moje przypuszczenia) swieca powinna byc ngk-br8es lub br9es Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prepare69 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 swiece mam nowa a jak jest okopcona to co mam zrobic ?? bo ja ten motor potrzebuje sprzedac i musze go doprowadzic do pozadku ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jesli jest czarna swieca to jest zabogata mieszanka,lub źle wyregulowany zapłon.Jesli Ci sie tak robi to raczej dostaje zaduzo paliwa,ale moze tez byc zle wyrególowany zapłon. A za ile chcesz go sprzedac w takim stanie jak jest teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prepare69 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A jak go wyregulowac ? :biggrin: raczej ktora sruba :icon_rolleyes: ... a ile jestes w stanie mi za niego dac ? NApisz na GG 2988410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek760 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Siema dzisiaj jechałem swoim kmx i nagle zaczął się dławić i nie chciał jechać. Jak jest na luzie albo na sprzęgle to normalnie można dodawać gazu i wchodzi na obroty, a jak wrzucam bieg to obroty spadają dławi się i gaśnie.Co to może być?? pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Czujnik stopki bocznej zobacz może jest zabrudzony... a jak nie to gaźnik, filtr, fajka się poluzowała.Pierwsza rzecz to czujnik stopki bocznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Siema dzisiaj jechałem swoim kmx i nagle zaczął się dławić i nie chciał jechać. Jak jest na luzie albo na sprzęgle to normalnie można dodawać gazu i wchodzi na obroty, a jak wrzucam bieg to obroty spadają dławi się i gaśnie.Co to może być?? pomocy Czujnik stopki bocznej zobacz może jest zabrudzony... a jak nie to gaźnik, filtr, fajka się poluzowała.Pierwsza rzecz to czujnik stopki bocznej. Potwierdzam, sprawdz najpierw czujnik stopki bocznej, mialem to samo... pzdr Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Panowie mam problem ... ;/ jak daje pelny kaz to mi motor gasnie ;/ tak samo jak jade juz i daje pelny gaz to go przycina co to moze byc ? prosze o szybka odpowiedz ... ;/;/ Woda w gazniku tez tak mam do tego gaznika bardzo latwo dostaje sie woda :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 to chyba cos nie tak masz, ja myłem karcherem, pare razy utopilem moto i nigdy nie mialem wody w gazniku... :bigrazz: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 u mnie również nie było problemu z wodowaniem Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prepare69 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 panowie mam to samo co kolega tylko ze na luzie jak daje gazu to mi tez duawi ( jak daje pelny gaz od stalych obrotow ) gdzie jest ten czyjnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Czujnik stopki bocznej a gdzie moze byc jak sama nazwa wskazuje czujnik ? wez pomysl zanim cos napiszesz, czujnik jest za stopką z tyłu... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi